[]

Hamburger Etini Haşlamak

Elimde iki tane hamburger eti var. tavada kızartmak yerine tencereye koysam suda pişirsem olur mu? kaç dakika gerekir?




 
yapma dağılabilir


  • the last ottoman emperor  (02.02.13 23:16:23) 
haşlanmaz o. dağılır. tadı da çok kötü olur. yağsız pişirebilirsin.


  • april12th  (02.02.13 23:17:01) 
tavada kızartmayacaksın.
yağsız tavaya koyup 2 tarafını da 3'er dakika falan pişireceksin.
haşlama, çöpe atarsın.
  • blatta hiberna  (02.02.13 23:18:43) 
amacın ne? çok az yağ koy tavaya hatta yağ koyma kağıt havluya yağ emdirip onu tavaya sür o şekil kızart, zaten yağını bırakır kendiside. öyle suda pişirmeye kalkıp mundar etme, bizimde midemizi bulandırma :)


  • Elena  (02.02.13 23:19:58) 
çok az yağ var. özel bir et. bi tanesinde 4 gram falan vardır. normalde 15-20den aşağı olmaz.

peki önce tavada kızartsam, dışı koyulaşana kadar. ondan sonra tencereye alsam olur mu? hem böylece dağılmaz. dışı sertleşti ya hani...

edit: yağ koymadan tavaya koyduğum zaman yanıyor dışı. çünkü etin kendisinde çok az yağ var zaten. bırakacak yağı yok.
edit 2: zaten çok az yağla kızartıyorum normalde ama her bulaşık esnasında tavadan sapsarı şeyler çıkıyor suyla yıkarken. ııyk diyorum midem bulanıyor o yüzden bunu deneyim dedim.
  • rebio  (02.02.13 23:20:36 ~ 23:22:20) 
%100 et , kıyma , köfte olmadığı için dağılır.
varsa tost makinesinde yapabilirsin ama çok az yağla.

  • jimjim  (02.02.13 23:21:16) 
önce biraz kızartıp sonra haşlarsan daha da kötü olur bence ama muhtemelen dağılmaz. tost makinesini sakın deneme, evde o kadar kötü bir koku bırakıyor ki 3 gün çıkmıyor koku.


  • the last ottoman emperor  (02.02.13 23:26:36) 
tost makinesine koyuyorum ben çogzel oluyor. böyle tost makinelerinin tepsileri olur ya ufak tabii var mıdır bilmiyorum ama bu da bi fikir yani.


  • ekaterina  (02.02.13 23:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.