günlerim şu şekilde geçiyor ; 1 gün alkol alıyorum ( yüksek miktarda , 20 lik vodka + 5 bira mesela ) diğer gün spora gidiyorum 45 dk.- 1 saat arası koşup daha sonra kas çalışıyorum. gün içinde yediklerime de dikkat ediyorum , beyaz ekmek veya tatlı yemiyorum mesela. bu verilere dayanarak sırf alko
günlerim şu şekilde geçiyor ; 1 gün alkol alıyorum ( yüksek miktarda , 20 lik vodka + 5 bira mesela ) diğer gün spora gidiyorum 45 dk.- 1 saat arası koşup daha sonra kas çalışıyorum. gün içinde yediklerime de dikkat ediyorum , beyaz ekmek veya tatlı yemiyorum mesela. bu verilere dayanarak sırf alkol yüzünden kilo alınır mı sizce ? ya da spora başlamadan önce yaptığım bira göbeği daha da ilerler mi acaba ?
0
düzenli spor yapıldığı takdirde hiç bir şey kilo aldırmaz. alkol yerine namaz kılarak ve spor yaparak çok daha sağlıklı olabilirsin.
0
alkol vücutta şekerle aynı etkiyi yapar. sıvı şeker gibi düşünebilirsin alkolü. 2 günde bir ağır alkol almak zaten kiloyu bırak karaciğere ciddi zararlar verir. ayrıca 5 bira yeterince kilo aldırır.
0
suan bulamadigim bi makalede hafta sonu sarhoş oldugun bi hafta 4gün spor yapsan yaptigin sporun sana hiç bir katkısı olmazmış. eğer sarhoş olunucagi biliniyosa o hafta spor yapmamak daha faydaliymiş hatta
0
berginyonbaenre
(
02.02.13)
alkol kas gelişimini engeller ve vücudunun şeklini bozar. kasların düzensiz gelişir, karaciğerine zararlıdır. ha bunu 2 günde bir hayvan gibi alkol alan ve haftanın 6 günü spor yapan kas yığını bir adam söylüyor. fakat benim formulüm başka mehehe
0