[]

Sivilceler ve sivilceler

22 yaşında bir erkeğim ;

1- Yüzümde halen sivilce çıkması normal mi ?
2- Çıkan bu sivilcelerin büyük bir kısmı beyaz uçlu olarak çıkıyor acaba bir şey mi dokunuyor?
3- Susamlı bir şeyler yediğimde sivilcelerin çoğaldığını fark ettim gerçekten bağlantısı olabilme ihtimali var mı?
EN ÖNEMLİSİ
4- Bunlardan kurtulma veya görünmesini engelleme gibi yollar var mıdır? Nelerdir?

 
evet. susam da yağlı bir yiyecek. yağı azalt.


  • army14  (31.01.13 18:43:10) 
özel bir hastanenin cildiyesine görün. her şeyi kullanmana rağmen sivilcelerinden kurtulamadığını belirt ve derhal roaccutane tedavine başla.

ilerde keşke daha önce kullansaymışım diye dua edeceksin. sivilceler iz bırakmadan roaccutane a başla.
  • durdenist  (31.01.13 18:45:12) 
roaccutane kullanacak olursan önce sözlükten falan başlığına bak hakkındaki tartışmalardan haberdar ol. kullananları gördüm, kötü hallere düştüler bir süre.


  • taqster  (31.01.13 18:48:34) 
roaccutane bu işin tek ve kesin çözümüdür. kullandıktan 6 ay sonra cildin bebek poposu gibi pırıl pırıl olur ve ömür boyu sivilce kabusu sona erer.

roaccutane tedavileri başarısız sonuçlanan 3-5 insanın lafıyla hareket etme git doktora 22 yaşına gelemene rağmen hala ergen gibi sivilcelerinin çıktığını anlat zaten bilimin ışığında roaccutane tedavine başlayacaktır. yok istemezsen kocakarı ilaçlarıyla doğal yöntemlerle tedavi etmeye çalışıp yerinde saymaya devam edersin ve yüzün patates tarlasına döner.
  • durdenist  (31.01.13 18:58:24) 
1.normal
2.tabii ki neden olmasın? fast food yeme, mayonez,kuru yemiş, susam, hayvansal yağ, margarin, cips, kızartma uzak duracağın şeylerin başında geliyor.
3.var.

4.solgar veya gnc nin çinkosunu al yanında biotin de içebilirsin ama en önemlisi çinko düzenli içince kaymak gibi oluyor.
  • jimjim  (31.01.13 19:12:06) 
doktora git, tecrübeli biriyse ve cildin gerçekten kötü durumda değilse roaccutane vermek istemeyecektir muhtemelen. antibiyotik kremler veya haplar verebilir, bunlar kullandığın sürece işe yarar ama kullanmayı bırakınca cilt meyilliyse yeniden sivilce çıkarır. beslenme, sivilce olayında direkt etkili. yağlı ve zararlı diye bilinen her şeyi kes. sırf cildin için değil bütün vücut sağlığın için gerekli bu. sivilce tedavisi vesile olur, daha sağlıklı bir hayat sürmüş olursun.

imex var krem olarak, sivilcenin kızarıklığını kapatıyor aynı zamanda kurutuyor. doktoruna sor, uygun görürse yazsın.
  • juninho77  (31.01.13 19:15:22 ~ 19:16:47) 
şu çok bilinen ilacı 3 yakın arkadaşım kullandı 3 ü de zor zamanlar geçirdi fakat 3 üde tamamen kurtuldu sivilcelerden.

kendi kendine ya da zamanla geçmez o sivilceler
  • merkezefendi  (31.01.13 19:51:01) 
üstad. yorumları okudum. kusura bakma ilaç bilgisi olmayan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırken farkında olmadan yanlış bilgiler vermişler biraz. bahsettikleri ürünü ancak hekim kan tahlilleri sonucunda karaciğerinde bir problem yoksa ve gerekli ise yazabilir. detaylarını arzu ederseniz mesaj atıp örenebilirsiniz. gelelim diğer sorulara.

bahsettikleriniz papulopüstüler akne denilen sivilcenin bir çeşidi ve bunun oluşumu için yaşınız gayette uygun. genelde ergen hastalığı olarak bilinen akne her yaşta görülebilir onu belirteyim.

ikinci olarak yediklerinizin cildi yağlandırma gibi bir durumu söz konusu değildir kaldı ki akne yapsın. denilen doğru olsaydı ildi kuru hastalar susam yer ciltleri pırıl pırıl olurdu. aknenin 4 nedeni vardır

1- aşırı sebum üretimi 2- hipekratinizasyon 3- bakteriler 4- enflamasyon ve bu nedenler zincirleme reaksiyonlar vgibidir biri oluşmadan diğeri oluşmaz. ve bu mekanizma tamamen 5 alfa dihidrotestosteron denilen bir hormonun kontrolündedir. susamla bademle alakası yok yani.akneleriniz için doğru tedaviyi dermatoloji hekimine giderek alabilirsiniz ama sanmıyorum ki size kafadan ciddi akne vakalarında son silah olarak kullanılan roaccutane ve türevi versin. büyük ihtimalle cildinize uygun bir temizleyici ardından günde 2 kere kullanacağınız bi antibiyotikli pomad verecek ve en az 3 ay süren bir tedavi sonunda pürüzsüz bir cilde kavuşacaksınız. sevgiler
  • kedigen  (31.01.13 20:42:53 ~ 20:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.