[]

bu haberi yapan

zihniyeti skym... seveyim dedim pardon.


www.haber7.com


şimdi bu firmanın sahibi ortağı neyse artık chp li...

habere bakın yahu, gerçekten ağlasak mı gülsek mi? valla bu insanları yoketme fırsatım olsa 1 sn bile düşünmem...

siz ne diyorsunuz?

 
valla ben senin neye, hangi tarafa karşı olduğunu çözemedim sözlerinden; önce onu belirteyim. (başlıkla ilk cümleyi beraber okuyunca anladım, aynı fikirdeymişiz)

bana kalırsa haber tümüyle saçmalık, haber değeri bile yok. neymiş, yolcu namaz kılmak istemiş de otobüs bu yolcu için durmamışmış. biz de neler neler istiyoruz yolculuk esnasında, ama kimseye de gidip "durdurun otobüsü" demiyoruz. bir yolculuk varsa onun kuralına uyacaksın. beğenmiyorsan binmeyeceksin otobüse ya da biniyorsan da tantanasını etmeyeceksin. benim yorumlamam bu kadar.
  • devilred  (30.01.13 02:22:49 ~ 02:25:44) 
+1 devilread - her harfine katılaraktan zira ben de tam olarak neye atar yaptıgını anlamadım-


  • oldboy  (30.01.13 02:40:12) 
atar yaptığım şeyi ekşi duyuru timine üye olan siz aydın insanların direk anlaması lazım:D

zaten haberi yapan zihniyeti seveyim diyorum ya zaten:) gerçekten çok ilginç birde haber yorumlarına bakın o kadar ciddi tartışmışlar ki bu tırnak kadar meseleyi sanki kansere çare üretiyorlar. işte geri kalmışlığın... ya neyse.
  • patos64  (30.01.13 03:46:10) 
önce ergen atarını bir bırakın düzgünce okuyun haberi, defalarca mola saatlerine uyulmadığı söyleniyor. mola yapması gerekirken ve yolcunun o normal olağan mola işini görebilecekken belki sırf sürücü veya yazıhanenin işgüzarlığı nedeniyle mola saatleri atlanmış. kimsenin ekstra mola istediği yok yani ortada.


  • Elena  (30.01.13 05:10:22) 
klasik dinci haberleri.. yalan haber yap, hedef göster, sonra da bişey dendiğinde demokrasiiii diye bağır.. zaten haberdeki cümlelere bakarsanız hep iddia edildi deniyor.. yani o yolcu dışında ne olduğuyla ilgili bi bilgi yok..

yıllarca kamil koç'la yolculuk yaptım hiç de yoldan adam aldığını görmedim. bu da bi not olarak kalsın burda..
  • hosein  (30.01.13 07:34:17) 
duruma göre mola değişebilir, şart değil yani, özel tuvalet ihtiyacı olursa adamlar mola vereeğini söyleyip vermiyorsa, bunun üzerine bu ihtiyaç karşısında da durmuyorsa tamam sorun yok hata varda, benim namazım var nasıl durmazsınız mola verecektiniz diye bir şey diyemezsiniz.


  • patos64  (30.01.13 14:44:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.