[]

Samsung Galaxy S 3 Sorunu

Yillardir ailecek IOS kullandigimiz icin android telefon kullanimi konusunda ozrumuz var desem yeridir.Son zamanlarda herkes androidleri ovdugu icin,iphone 5 de beklendigi gibi cikmadigi icin madem yeni telefon aliyoruz android olsun bu sefer dedik ve bugun babama bir samsung galaxy s 3 aldik ama cok karisik yahu.Neyse ugrasip edip bir sekilde ayarlarini yaptik da viber,tango,whatsapp indirelim dedim,internet surekli sorun cikartiyor.Kendi internetine de bir turlu baglanmiyor wi-fi'de de surekli baglanti kesiliyor.Hayir internette mi sorun var diye dusundum,evde 3 tane iphone 2 tane bilgisayar var onlar sorunsuz baglaniyor.Durum boyle olunca babam da'keske iphone alsaydim yine,internete bile baglanmiyor'dedi babama samsung al diyen ben oldugum icin de 'acaba hakli mi ki?diye dusundum bir an.Cidden babam hakli mi?Hakliysa biz bu internete baglanma sorununu nasil halledebiliriz?Degilse neden boyle oluyor bir aciklamasi var mi?




 
android cok karmasik oluyor. IOS daha kolay sanki. keske iphone alsaymissiniz


  • allanpoe  (29.01.13 18:12:42) 
karisik degil aslinda da sizin aileye gore de degil. siz alistiginizdan devam etseniz iyiydi. bazi insanlar adapte olamaz.


  • lorenzen  (29.01.13 18:47:28) 
Karisik mi degil mi ondan ziyade neden evdeki diger elektronik cihazlarda internet problemi yasanmazken bu telefonda yasaniyor,normal mi bu, bir ayari filan var mi? onu sormak istemistim ben.


  • fraise  (29.01.13 18:50:42) 
bilmiyorum acikcasi. ama cihazda sorun olabilir. baska agda deneyin diyecektim ki wifi'da baglanti kesilme sebebini hatirladim. salak bir ayardan kaynaklaniyor. cozumu internette bulmustum. bulunca editleyecegim.


  • lorenzen  (29.01.13 19:37:02) 
Arkadaşlar wifi kesintisi sorunu çözdüm.
1-telefon menüsünü aç.
2-Sonra * # 0011 # tuşlayın
3-service mode tuşuna yani ekranın sol alttaki köşesine basın.
4-wifi yi seçin,
5-wifi power save mode(wifi güç tasarrufu modu)yazısının altında açık olan butonu kapalı konumuna getirin hayırlı olsun
  • lorenzen  (29.01.13 19:38:20) 
telefonun wifisini açıyorsunuz sonra zaten otomatik olarak tarıyor ve yakındaki bağlantıları buluyor, adsl şifresini yazıp okeyleyincede 3-4 saniye içinde bağlanabiliyor internete bu cihaz eğer bunu yapmıyorsa modeme çok uzakta değilken kopup duruyorsa büyük ihtimal cihaz hatasıdır teknik servis düzeltebilir. yada modemi resetleyip tekrar bi deneyin veya başka bi modeme bağlanıp birde o bağlantıyı deneyin. iostan androide geçiş size karmaşık gelmiş olabilir alıştıkça çok basit gelmeye başlayacağına eminim ayrıca en basitinden telefona atılan müziği windowsa geri alamadığnız bi sistem değil, ha derseniz ben jailbreakimi yaparım o sizin tercihinizdir ki neden böyle yollara başvurmak isteyelim ki? ios çok kapalı bi sistemdir android ise kullanıcı dostudur kesinlikle bunu farkediceksiniz. ayrıca s3 e yeni 4.1.2 güncellemesi geldi çoklu pencere özelliği (note 2 deki gibi) için bile bu cihaz tercih edilme sebebidir bilmiyorum sizinki şu an güncel mi. onun dışında android dandik telefonlarda kötüdür iosun yanında solda sıfır kalır fakat son zamanlarda ios a yaklaşmış hatta sollamıştır diyebiliriz. evet hiç mi hatası yok var, özellikle s3te rehbere girerken yaşanan 2-3 saniyelik bekleme ve telefonun nadirde olsa çok fazla uygulama arka planda beklerkenki ekranın kararıp takılmaları arada sinirinizi bozabilir fakat çok nadir oluyor benim izlenimime göre.

başka sorunuz varsa sorabilirsiniz özelden yardımcı olurum
  • tekila shot bardağı  (29.01.13 19:41:39 ~ 19:43:31) 
@lorenzen tesekkur ederim bu dediginizi bir deneyecegim,bakalim olacak mi?Eger olmazsa yarin teknik servise goturmeyi deneyelim babam samsung'dan sogumadan.
@tekila shot bardagi,ben de sizin soylediklerinizi cevremde surekli isittigim icin android alalim demistim internete baglanma sorunu haricinde telefonu ben cok sevdim de babama karisik geliyor,o da zamanla alisir diye dusunuyorum.

  • fraise  (29.01.13 19:48:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.