[]

Canon EOS 600D (T3i) getirtecem..

Şimdi bu alet bana baya güzel görünüyor. şurdan 2-3 link atacam size bana değerlendirir misiniz hangisi daha avantajlı ? Bir de setler baya avantajlı gibi onu da mı düşünsem

1- www.amazon.com

2- www.amazon.com

3- www.amazon.com

 
aletlerin hepsi güzel fiyatları pek bilmiyorum ama 18-55 makinayı kullanmayı öğrenebileceğin bir lenstir bir yerden sonra yetersiz geleceği kesindir. eğer bu sadece bir heves değilse biraz ileriye yönelik düşünüp güzel bir lens alman daha mantıklı olabilir. canon ef-s 17-55 f2.8 gibi mesela. kit setlerden çok daha pahalıya gelecektir ama yine de parasına değer. ben de japonya'dan yazın eos 600d'yi 18-55 ve 55-250 kitiyle birlikte aldım gayet de ucuzdu ama 6 ay geçmeden yeni lens istiyorum diye tutturdum. bu hafta içinde 17-55'im geliyor olması lazım ailecek bekliyoruz kendisini.

fotoğrafçılık pahalı bir hobi ve sonu yok gibi bir şey. ciddi düşünüyorsan ciddi para ayırman gerekecek.

yukarıdaki üçünü düşünürsek ben şu anki kafam olsa ve fotoğrafçılığı öğreniyor olsam kit lens olarak 18-135 alırdım çünkü aralığı çok geniş ve lens tak çıkar derdi olmayacaktır.
  • argent dawn  (28.01.13 10:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.