[]

kırk numaradan büyük ayakkabı

gerçekten merak ediyorum. yok mu, bütün kadınlar 40'a kadar mı giyiyor nerde 41 numara ayakkabı giyen cengaver türk anaları. ve tabii nasıl ayakkabı bulabiliyorlar.




 
Deichmann'da büyük numaralar olduğunu söylüyordu ayak numarası 42 olan bir kız arkadaşım.


  • djarwi  (27.01.13 18:20:23) 
Tombişce bir arkadaşım Deichmann'Dan alır. yerel yerlerde 41 olmuyor malesef.


  • hmm  (27.01.13 18:22:14) 
41 he mi, kadın he mi? ayak değil palet maaşallah. :D :D

öte yandan, adidas, nike, puma otletlerden alabildiklerini gördüm, tecrübe ettim.
  • zgn  (27.01.13 18:22:48) 
deichmann tamam onu biliyorum ama çok kötü ordaki ayakkabılar. camper desen nereye kadar.

edit: yahu hep spor ayakkabı mı giyiyor kadınlar? üstelik nike adidas da 41'e kadar yapıyor kadında. normalde 41 numara giyen birinin ayağı onlarda 42'ye tekül ediyor, en iyi ihtimalle unisex modellerden alabiliyor.
  • mula  (27.01.13 18:22:56 ~ 18:24:47) 
37 giyiyorum ama gördüğüm kadarıyla mağazalarda vitrinde yazıyor 36-42 numara bulunur diye, herhalde bu yazının olduğu mağazalarda vardır :)


  • niye ama  (27.01.13 18:23:28) 
steve madden amerikan ölçülerini kullanıyor, orada büyük numara ayakkabı bulabilirsin.


  • fapple  (27.01.13 18:43:19) 
www.fitbas.com

bu siteden alıyor ayakları büyük olan bir arkadaşım.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (27.01.13 18:58:08) 
ben de 41 numara giyiyorum ve çok dertliyim.. deichmann'da pek güzel ayakkabı bulunmuyor malesef ama nine west ve park bravo'da da 40 üstü kadın ayakkabıları satılıyor.
spor ayakkabı konusunda da sıkıntı var. koşu ayakkabılarımı filan mecburen erkek modellerinden seçiyorum.
diğer bir çare de özel yaptırmak tabii. o da biraz masraflı oluyor ama sağlam bir ayakkabıcı bulunca ne ala.
  • saint marla  (27.01.13 19:53:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.