[]

mesaj atmama

Onceden mesajlasan adam sımdı mesajlasmayı ergen ısı olarak nıtelendırıyor. Aramızda 10 yas fark var. Ona gore ılıskı gunde 2-3 defa arayıp konusmaktan ve arada sırada bulusmaktan ıbaret. Bunun yanı sıra kendı ozelı de olucak boyle yanı.. Ben mesajlasmak ıstıyorum dıyorum ben mesajlasamam kusura bakma dıyo..Benım onun gıbı dusunmemı beklıyor. Napıcam bılmıyorum.
İliskiyi boyle yasayan ve memnun kalan var mı acaba? Yoksa ben mı abartıyorum cok mu absürt bır sey ıstıyorum bır akıl verın yaaaaaa..



 
ihtiyarı şutla ve yaşıtın birini bul.


  • midesiz  (25.01.13 21:22:40) 
orta yol bulmak için çabalamıyorsa sen neden çabalıyorsun?


  • cecilia  (25.01.13 21:23:15) 
abartıyorsun. telefondan uzun süre mesajlaşmak saçma sapan bir şey.
evet, yaşlıyım.

  • yalnux  (25.01.13 21:24:13 ~ 21:24:52) 
@cecilia
bana orta yol bulalım dedı de bunun ne gıbı bır orta yolu olabılır kı?

  • mıs_ra  (25.01.13 21:24:59) 
Yaşlar kaç bilemiyorum ama ben 24 yaşındayım ve erkek arkadaşımla mesajlaşmayı hiç sevmiyorum. Günde bir kaç kere telefonda konuşuyoruz, söyleyecek birşeyi olan da arıyor. Yapacak başka işlerim varken elimde bütün gün telefonla 16 yaşındaki kardeşim gibi gezmeyi sevmiyorum. Size de kimse yanlış düşünüyorsun diyemez tabi ama kendinizi biraz karşınızdakine adapte edebilirsiniz belki.


  • fotrsapka  (25.01.13 21:28:12) 
ne istiyor sor bi?

belki onun isteği mantıklı olandır?
yani 2 gün görüşelim 1 kere araşalım yeter diyor diye sen düşünüyorsun sanırım. bi sor bakalım açıkça.

sonra sen neden bu konuya takıldın açıkla.

ama bütün bunlar bakışarak olsun lütfen.

orta yol bulunur.

ama yok inadım inat götüm iki kanat diyorsa hadi abi sen yoluna tükanın önünü kapatma deyiver.
  • cecilia  (25.01.13 21:28:13) 
@cecilia
hayır ben oyle dusunmuyorum o boyle dusunuyor tamamen onun soyledıgı sekılde yazdım. Ayrıca yuzyuze konusamayız dınlemıyor cunku konuyu degıstırıyor. Ona gore bunları konusmak sacma

  • mıs_ra  (25.01.13 21:34:12) 
bu durumda senin ona uymaya çalışman da saçma.

ne demek dinlemiyor bile, var mı canım böyle şey.
  • cecilia  (25.01.13 21:39:28) 
@cecilia,

boyle valla. İletisim kuramıyorum, bu kadarını bıle onunla konustugum ıcın sukredıyorum yanı =D
  • mıs_ra  (25.01.13 21:46:12) 
2 3 defa konusmak gayet mantikli. arada sirada bulusmak tartisilabilir ama. ne kadar arada sirada mesela.


  • kenarortay  (25.01.13 21:54:04) 
@kenarortay,
bılmıyorum ne sıklıkla bulusucagımızı..İstedıgı zaman dıye dusunuyorum.

  • mıs_ra  (25.01.13 21:56:29) 
Senin gibi bir adam bul hiiç uğraşma.


  • loralynn  (25.01.13 21:59:04) 
vay açık mert korkusuz.

adam 7/24 mesajlaşma tabanlı ilişkinin ne kadar saçma olduğunun farkında, senin de bilinçlenmeni istiyor.bazı şahıslar da şutla, yol ver tarzı aptalca önerilerde bulunuyor. insanların ilişkilere bu kadar aptalca yaklaşımları olabileceğine ihtimal vermezdim.

her ihtimale karşı
anti-moderation missile: evet abartıyorsun.
  • mobilemob  (25.01.13 22:38:18) 
bazı insanlar mesajlaşmak ister, bzıları istemez. bunun doğrusu yanlışı olmaz. herkesin farklı iletişim ve ilişki biçimleri vardır. mesaj atmayı sevmek ya da sevmemek kişiyi kötü/yanlış veya iyi/doğru yapmaz.


  • loralynn  (25.01.13 22:43:23) 
yorma adami da kendini de. yaşıtın birini bul, sabah aksam bık bık bık mesaj yaz.


  • atmacaged  (25.01.13 22:52:55) 
burdan köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş gibi duruyor.


  • nwnd  (25.01.13 23:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.