[]

breaking bad

ya 1. sezonu izledim de çok sıradan geçiyor, ne zaman açılacak bu dizi?




 
1. sezonu beğenmediysen heyecan yapmadıysa bırak bence


  • mtsyh  (22.01.13 18:40:15) 
bırakma sakın. birinci sezonda sıkılıp sonra hastası olan çok insan var.


  • gotham  (22.01.13 18:41:49) 
hakikaten birinci sezon kesmediyse izleme, ilerisi de süper gelmeyecektir sana.


  • zgn  (22.01.13 18:49:23) 
ben 1. sezonun ilk 3 bölümünü izlemiş sıkılmıştım.
1 sene sonra yeniden başladım ısrar üzerine ve 1 hafta hepsini bitirdim(5 sezon)
yani 1. sezondan kastın 1-2 bölümse sıkılman normal.
ya yok hepsini izlediysen ve beğenmediysen vazgeç bu işten.
  • pofudus  (22.01.13 18:58:03) 
sıradanlık diziye gerçekçilik katıyor, öyle düşün. sonraki sezonlarda heyecandan götünü düşüreceğini sana garanti ediyorum. ama aksiyon görmek için izleyeceksen bence de şimdiden bırak.


  • zgrydn  (22.01.13 19:04:45) 
Kesinlikle bırak.Heyecan için izlencek bi dizi değil,yani bi lost bi fringe bi prison break değil bu dizi.Bu dizi oyunculuklarıyla ve anafikriyle olay yarattı zaten.Bryan cranston'ın ödülleri de bunu belli ediyor zaten.


  • jpsartre  (22.01.13 19:33:34) 
hareket aramıyorum, lost prison break gibi dizileri izleyemem bile(denedim gitmediler), dizide daha çok akılcılık arıyorum ancak bu olmuyor. yani karakterler çok aptal gibi, gözünün önünde dönen şeyleri bile pek algılamıyorlar, en başta bu kadar iyi bir kimyagerin neden lise hocası olduğu bile muallak, diyaloglar çok sıradan, iki erkeğin de oyunculukları iyi ama hakkını yememeliyim.


  • noluyo yaa  (23.01.13 00:26:25 ~ 00:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.