[]

Açılan Duyurulara Verilen Cevapların Mülkiyeti?

duyuruda soru sormak için açılan bi duyuruya format dışı olsa da bi cevap versek duyuruyu açan arkadaş bunu tiklese ,buna rağmen neden cevap siliniyor? moderatörler soruyu sorandan daha iyi mi biliyor cevabın işe yarayıp yaramadığını.bu jakoben tavırın maksadı nedir.duyuru için duyuruya rağmen düşüncesinden ne zaman vazgeçilicek?




 
Genelde moderasyona ağlamalı duyurulara pek prim vermem fakat hollowlife biraz fazla agresif gibi bu sıralar, ne görse siliyor. Enteresan. Bİr doz kariyer.net öneriyorum, iş bulur, iyi gelir.

Katılıyorum sana, haklısın.
  • roket adam  (22.01.13 17:35:34) 
ekşi'deki formata uydurma olayı buraya sıçramış anlaşılan. duyuru eski haliyle de gayet işe yarıyordu ve eğlenceliydi. tabi ki troll'lere ve istismarcılara yer verilmemeli ama format konusunu da obsesyon haline getirmek buraya zarar verecektir.


  • zgrydn  (22.01.13 17:39:31) 
büyük ihtimalle moderatörler çok az paraya hatta belki de bedavaya çalışıyorlar, dolayısıyla kendilerini en azından manevi olarak tatmin etmeye çalışıyorlar. biz başçavuşun beygiri değiliz burada bir ağırlığımız var demeye çalışıyorlar. yaralı egolarını burada tımar etmeye çalışıyorlar. zaten güçlü karakterli komplekssiz kişiler moderatörlük yapmaz.


  • midesiz  (22.01.13 17:44:13) 
HOLLOWLIFE adını duyunca ufak birşey yazmak istedim.
Ne kadar zaman önceydi hatırlamıyorum, bu arkadaş benim bir iki duyurumu silmişti, ben burada hollowlife çok agresif deyince kimseler destek vermemişti. Bir ekşi yazarından bunu duyunca buruk bir sevinç yaşadım.
Öyle işte.
İyi akşamlar.
  • avkatbey  (22.01.13 19:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.