[]

sınavda yaptığım sizce

bütünleme sınavlarındayız, diğer derslerin hocaları sınavlarda ya final sınavından zor olmayacak kadar ya da tıpa tıp final sınavının aynısından sınav yaptı, bense sadece tek dersten sınava girecektim, eşek gibi çalışmıştım, bula bula beni zor buldu, 5 sorunun 4 ü kazık, kolay olan ise anlaşılmazdı soruda açıklık vardı her neyse.. hocanın milleti yaz okuluna bırakayım derdi yok çünkü puanlama konusunda geniş birisi ama neden bütünlemede? her hocanın kolay sorduğu bir sınavda... en azından zor sormadığı bir sınavda...

sınav kağıdına,

d2 için 63 gerekiyordu, artık mümkün değil gibi... size iyi tatiller hocam bize olmasa da.




doğru mu?

 
cok yanlis ve gereksiz... Ilerde pisman olmazsin umarim.


  • yilmazyildirim  (18.01.13 09:04:55) 
hocayla işin bitmeden artislik yapma, bir gün hal hatır muhabbeti esnasında gülerek söylersen daha etkili olur.


  • soluman  (18.01.13 09:05:49) 
sınav kağıdına bunu mu yazdın? çok çok yanlış hem de. sınav çıkışı hocayı gidip görseydin, "çok çalışmıştım, zaten tek dersim vardı" deseydin yüzde 80 geçebilecekken şimdi anca yüzde 10 geçersin.


  • halanne  (18.01.13 09:06:38) 
sınav esnasında sınıfa gelince millet homurdandı sorular zor diye, bende triplere girdim tabi, diğer hocaların yaptıklarını görünce birde hiç beklemediğimiz bir hoca yapınca insan sinirleniyor, aslında kötü bir şey de yazmadım gibi duruyor, böyle şeyleri kafaya takacak bir hoca değil aslında hatta hiç değil ama işte sizlere de danışayım dedim.


  • patos64  (18.01.13 09:08:09) 
kompleksli biri değilse sorun etmez yazdığın notu. ki ters biri olsa böyle bir şey yazmaya cesaret edemezdin diye tahmin ediyorum. çan yapar belki ümidini kaybetme. ya da barajı düşürür herkesin düşük gelirse. hocanın niyetine bağlı.


  • juninho77  (18.01.13 09:20:20) 
sdfsdgsdgsd ergenliğin kralını yapmışın.

ben hoca olsam 62 veririm ibretlik olsun diye.
  • hope ender  (18.01.13 09:33:14) 
ergenlik yapmışsın.


  • baldur  (18.01.13 11:13:00) 
onun yerine bi 100 lira iğneleseydin kağıda kesin geçerdin. aklınızda olsun arkadaşlar hocalara trip atmayın, para verin. hocalar parayı çok sever.


  • midesiz  (18.01.13 11:22:43) 
yaptığın doğru ama yazdığın yanlış. Acındırman lazımdı. Sen artistlik yapmışsın. Ben olsam 61 le bırakırdım. Sınavı bırakıp hayat hikayesini anlatanlar var. Bazı hocalarda işe yarar. Ben hiç yapmadım ama yapanlardan biliyorum senin tarzın yanlış olmuş


  • orhan tv  (18.01.13 12:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.