[]

Kararsız kaldım iyice, bir el atın

İyi akşamlar,

Hiç buraya gönül ilişkisi soracağım aklıma gelmezdi ama heyhat;

Daha önce askerden geldiğim günün arkası şunu yazmıştım zamanında sözlükte:

beta.eksisozluk.com

Şimdi bu beni askerden geldiğim gün terkeden o kızla o zamandan bu yana ortak arkadaş grubu yüzünden 2-3 kere görüşmüşlüğümüz vardır. Az önce telefon açtı, açmadım fakat tekrar tekrar 3 kere arayınca "duştaydım duymadım" bahanesiyle açtım dayanamayıp. Ne yapıyorsun diye filan sorunca 1.5 senedir işsiz olduğunu arkadaş çevresinden kimse kalmadığını, sırf işsizliğe ve yalnız evde oturmaktan bıktığından naylon master'a başlayacağını filan söyledi. Aile etraf herkes üzerime geliyor filan diye ekledi. "Görüşsek ya derdimi anlatabileceğim birisi lazım, konuşacak kimse yok burada çevremde" tarzı laflar etti birkaç defa. "He olur ayarlarız şehir dışındayım bu hafta" dedim ama yine arayacak muhtemelen, huyunu biliyorum zira.

Şimdi soru şu: Görüşeyim mi? Kıza karşı en ufak o manada sevgi yok artık içimde, kafamdan tamamen sildim 1 senedir. Hiç aramadım, artık bundan sonra da güvenmem zaten kendisine. Ama sonuçta ortada acı tatlı belli bir zaman geçmiş, telefonda öyle konuşunca içim acıdı ister istemez.

"Sonuçta ortada geçmiş var" diyip buluşayım mı yoksa "Sürünsün az bile" diyip devam mı edeyim iyice kararsız kaldım. Siz ne yapardınız yerimde?

 
derhal telefon numaramı değiştirirdim.


  • kayranin kedisi  (15.01.13 21:23:09) 
"Sürünsün az bile"

Güven yoksa aranızda artık merhametin de olmasın, boşu boşuna can sıkıntısı şu saatten sonra.
  • buzbebek  (15.01.13 21:24:02) 
Uğruna sizi terk ettiği sevgilisine gitsin derim, çok ihtiyacı varsa bir çift kulağa.


  • saatgeceninonikisi  (15.01.13 21:25:55) 
adı üstünde geçmiş.

neden buluşasın ki? 3 kere bahane uydur. eşek değil ya anlar.
  • cecilia  (15.01.13 21:30:32) 
Görüşme.


  • Adrammeleck  (15.01.13 21:30:51) 
kızların klasik huyu. büyük ihtimal senin kızı kullanmışlar, senin ona verdiğin değeri kimse vermemiş, egosunu parçalamışlar, oda şimdi kırılan egosunu tamir etmek için seni kullanmak istiyor gene. ayrıca için falan acımasın, o sana acımış mıydı zamanında? bırak sürünsün derim. hatta ben olsam plan yapar intikamımı alır skoru 1-1'e getirir sonra kıçına tekmeyi vururdum. insanların duygularıyla oynadıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrardan dönmek bu kadar basit olmamalı. hem huylu huyundan vazgeçmez, 6 ay bekleyemeyen kızdan da hayır gelmez söyleyim.


  • eyyorlamam bu gadar  (15.01.13 21:35:22) 
Kafamdaki düşünceyi bu kadar kişi de teyit edince daha rahat artık içim. Teşekkür ederim tekrar. Sürünsün, az bile.

@aband0ned: Telefondan sildim zaten, ancak insan hafızası eski de olsa sevgilinin numarasını ezbelemiş zamanında, anlıyorum o numara görününce. Yapacak bir şey yok. Kendi numaramı değiştirmeye de niyetim yok zaten, yıllardır kullanıyorum.
  • homo sapiens gotgobekus  (15.01.13 21:37:25) 
Gorusursen siktir git erkekler olarak afaroz ediyoruz seni. O derece sinirlendim sana.


  • archely  (15.01.13 21:51:47) 
hikaye çok acıklı olsa da bence görüşmelisin. herkesin hata yapabileceği göz ardı edilmemeli. herkes ikinci bir şansı hak eder. onun ağzından dinle bi bakalım neler anlatacak. kader bu, kestirip atmak olmaz. onunla buluş onu dinle tatmin olmazsan o zaman iletişimini kopar. onunla buluştuğunda senin kalbine ne kadar derin bir yara açtığını bilsin ama bunu ona hissettir.


  • durdenist  (15.01.13 22:00:59 ~ 22:02:51) 
olm ne yapıyosun ?
koş la koş insan sevdiğini üzermi la ?
o da seni sevmiştir zamanında belki bi aksilikler olmuştur da ayrılmıştır senden.

şaka la şaka :) inandın mı enayi :)görüş barış da iki gün sonra götünde tekme iziyle gel geri :)

@archely : adamın dibisin

arkadaş kararsız kalmış biri şuna bi el atsın kıhkıh :))
  • evrenos  (15.01.13 22:08:53 ~ 22:11:21) 
@durdenist: Askerdeyken aldatıp döndüğü gün terkeden bir kız bence ikinci bir şans haketmiyor. Birisi bir kez güvenilmezliğini kanıtladıysa gerek yok sonuçta tekrar tekrar salak yerine konmanın. Buluşsam bile ilişki başlatma manasında olmayacaktı zaten hiçbir şekilde. Umurumda da değil eşekliğinin farkına varması açıkçası. Kendi derdine yansın. İntikam alma çabasına bile değmiyor gözümde.

Soruyu sormamdaki tek amaç eski bir tanıdığın kötü bir durumda olması bağlamındaydı ama şimdi yazınca bile hakeden haketmeyen ayrımı yaptım, görüşmemek mantıklı olan.
  • homo sapiens gotgobekus  (15.01.13 22:29:54) 
seni kullanacak gibime geldi. görüşme derim.


  • nofearman  (16.01.13 16:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.