[]

yeni ayrıldığı eski sevgilisiyle görüşmeyi ısrarla sürdüren yeni sevgili

ben erkek tarafıyım. hatun kişisini çok seviyorum ama bi sorunumuz var.
çok değil bi aylık bi ilişkim var(uzun süreli iletişim, kısa süre önce isminin konması). bide ben sevgilinin geçmişine takılan insanlardan da değilim. eski sevgilisiydi sonuçta bana onu getiren. ama marjinal biri de değilim sanırım.

neyse eski sevgilisi 6 aylık bi ilişkiydi. toplasan haftada 1 görüşülen uzak mesafe ilişkisi.. ama sevgilimin anlattığı kadarıyla

eski sevgilisi
en çok kucakta yapmayı severmiş
8 kez geldiği olmuş kızın
çok iyi biriymiş
çok nazikmiş
hakkında konuşurken dikkat etmeliymişim
her istediğini yaparmış.

filan falan.. ayrılık oldu. bana geldi sonunda. ama eski sevgilisi arıyor hala. konuşuyor yanımda. eski sevgilisi kapatabilirim, yanında sevgilin var madem diyor. sorun yok diyor. konuşmalar basit gündelik. eski sevgili öyle bi hal hatır sorayım dedim diyor. ne düşüncelisin diyor benim sevdiğim. görüşecek misin eski sevgilinle diyorum. kavgalı ayrılmadık o çok iyi biriydi. elbette çağırırsa görüşeceğim diyor.

karışamam arkadaşlarına ama hoşlanmıyorum eski sevgili konusundan diyorum. bana güvenmiyor musun? diyor. ona güvenmiyorum diyorum. o çok iyi biri filan falan diyor.

napsamki dostlar hatunu seviyorum da pek içim almıyor bu durumu. bişey demiyorum ama göğsümde yanma oluyor aklıma geldikçe. sorun bende mi? olağan mı karşılamam gerekiyor durumu? siz napardınız?

 
üzüldüm be hacılop o ilişkiye başlamana kıza eskiye her şeye biraz pısırık kalmışın sen ama ya neyse daha fazla yazmıyım yeter bu kadar bırkgitsin dönerse senindir diyim son olarak


  • zararsızsoy  (14.01.13 04:28:48) 
oha ! durduğun hata.


  • ground  (14.01.13 05:08:45) 
Maalesef bu iliskide "loser" olan sensin. Biraz pisirik kalmissin ve bu yuzden sana duyulan saygiyi gunden gune eritiyorsun. Kaliteli insanlar eski sevgilileriyle ilgili yatak muhabbetlerini veya huylarini birbirlerine nazire yapmak icin dile getirmezler. Maalesef sevgilin bunun aksini yapmis. Hicbir sey senin kendine duyacagin saygidan onemli degil. Bence ipleri eline al!


  • tbernhard  (14.01.13 05:23:05) 
sorun sende.sevgiliye çok karışılması taraftarı değilim ama bu durum başka. bu kadar rahat nası olabilmişsin bilmiyorum. kız seni hiçe saymış resmen.

eski sevgilisi istese koşarak dönecek gibi kız.
  • april12th  (14.01.13 05:30:26) 
oha, bu ne olm, ezikliğin bu kadarına pes.

kız eski sevgilim beni kucakta sikmeyi çok seviyodu desin, ve hala telefonda görüşsün onunla, karşı taraf kapatıyım demesine rağmen hala yok önemli değil desin. seni takmadıgı anlamına geliyor. bunlar gizli gizli buluşup sevişirler bile. enayi olma.
  • smoothcriminal  (14.01.13 05:42:21) 
fazla geniş gördüm seni , kız sana utanmadan sıkılmadan eski yatak muhabbetlerini anlatıyor , sen de dinliyorsun güzel güzel , pes


  • kullanıcıadınız  (14.01.13 07:03:56) 
şincik bu yatak muhabbetleri siz sevgiliyken mi oldu yoksa ona meriç'lik yaparken mi anlattı?

ikinci olarak bence biraz ayrı kalın. ona direkt söyle ben sevgilinle böyle muhabbet ederken kafam rahat değil. git kafanı boşalt ya bana dön ya da ona. ben çekemem üç kişilik ilişkiyi.

hemen hemen aynı muhabbet bende olmuştu. ben uzak mesafe durumundaydım. biz birbirimize karşılıklı anlatırdık ve resmen dörtlü ilişkimiz vardı. 6 ay sürebildi ancak.

özetle vakit varken resti çek. başka türlü çok acı çekersin.
  • hosein  (14.01.13 07:23:32) 
Modernlik adına mideler ne kadar genişlemiş böyle.


  • efrasiyab87  (14.01.13 07:34:44) 
Bunu kimseye anlatma, dalga gecerler. el alemin maskarasi olursun :)

Kizin da vur gotune tekmeyi. Terbiyesizin tekiymis.
  • atmosphere  (14.01.13 07:37:16) 
eski sevgiliyle görüşmek şartlar dahilinde değerlendirilebilir de "en çok kucakta yapmayı severmiş" nedir amk ya, nasıl bir düşünce yapınız var arkadaş.

bence böyle devam. hem threesome falan olur heyecan gelir ilişkinize.(dikkat, ironi barındırır!!)
  • calzoncillos  (14.01.13 07:42:18) 
kız hala onu seviyor seninle de onu kıskandırmak falan için birlikte oluyor olabilir. sana anlattığı şeyler hiç normal değil. ben bırak sevgiliyi arkadaşlarımın yanında bile başkasıyla muhabbet etmem telefonda 2 saat. karşındakine saygısızlık. olağan karşılamam ben, bu ilişkiden hayır gelmez deyip bitirirdim.


  • merena  (14.01.13 08:20:02) 
öncelikle kendimi gördüm hacı.

buna benzer bir şey gelmişti başıma her şeyi alttan aldım, kız ne diyorsa öyle yaptım, her hareketini mazur görüyordum en son kız beni bırakıp eski elmana geri döndü.
  • sifirin altinda  (14.01.13 08:28:36) 
kullanıyor seni. kötü bence. başlamadan ileri gitmeden bitir derim. o ne lan kucakta sever 8 kez gitti bana falan oha


  • female demon  (14.01.13 08:51:32) 
dünyanın en sikko kadını.


  • sanzelize canavari  (14.01.13 09:05:49) 
sorun sende değil onda.
ayrıca hiçbir erkeğin mezhebi bu kadar geniş olmamalı. bir an önce bitir bence. kız düzelse bile benim midem kaldırmazdı devam etmeye.

  • yue  (14.01.13 09:10:55) 
hatunu seviyorum falan demişsin buna binayen diyorumki bu kafada gidersen canın çok yanar, yani sevgiliyi bırak fuckbuddy dediğimiz ilişki türünde kız eski erkek arkadaşım beni şöyle bafiliyordu dese siktir git derdim o nasıl bi ilişki amk. kusura bakma ama bu kız ilk fırsatta eskisiyle yatmazsa adam değilim.koşarak uzaklaş.


  • soluman  (14.01.13 09:11:42) 
hocam bu hatunu nasıl sevmişsin evlat olsa sevilmez bu


  • kureseltikinma  (14.01.13 09:18:49) 
"en çok kucakta
8 kez geldiği olurmuş" bu kısımları sana 1 aylık bir ilişki de bile anlatması her şeyi açıklıyor.
kendine saygısı olan kızlar zaten genelde bahsetmez,çok sıkıştırsan da üstü kapalı geçiştirir.

önerimi mesaj olarak atıcam.

yemin ederim ilerde param olursa diğer erkekleri eğitmelik kurslar açıcam;herkes piç olsun da bazı çakal kızların oyuncağı olmayalım anasını satiym.

+female demon da haklı bu arada.
  • rudeboy  (14.01.13 10:46:09) 
hatun leşse olağan karşılaman gerekiyor, ben olsam keyfime bakardım.


  • dokuzeylul  (14.01.13 12:56:04) 
erkek adamın mezhebi bu kadar genişlememeli yavrum.
ne yaptın sen bu nası bi mide?
vallaha bi tuhaf oldum okurken.
yüzüna baka baka eskisi ile nasıl olduğunu anlattı mı böyle hakikaten?

ay ben bi hoş oldum valla.

sen hala seviyorum diyorsun bi de?

kusacağım açılın.
  • cecilia  (14.01.13 14:21:24) 
8 mi?


  • roadrunnerr  (14.01.13 14:52:13) 
Birde ben 8 keze takıldım

İs it possible?
  • efrasiyab87  (14.01.13 17:23:17) 
olağan bi durum yok onların ilişkisi resmen bitmemiş sen arada kalmışsın engel gibi çekilsen kavuşacaklar töbe töbe


  • nunishuris  (15.01.13 00:12:04) 
troll başlığı mı bilmiyorum ama midem bulandı net.


  • gates  (15.01.13 13:25:52) 
Kesin ve net olanlar; Seni gerçekten sevmediği, sana aşık olmadığı, hala o çocuğa aşık olduğu.

Madem kullanılıyorsun, kullanıldığını anlamamış gibi yapıp sen onu kullan, sen 8 değil, 10 kere git, etinden, sütünden faydalan işte.
  • grimer  (21.01.13 19:25:34) 
gel dokuzu görelim de. sonra arkana bile bakma...o yanmada zamanla geçer boşver.


  • sehpa fx350  (21.01.13 19:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.