[]

tokluk hissini kaybettim

mide dolduğu zaman ya da bi tık üstü, yemek borusu dolduğu zaman sinyal yollaması gereken sinirler sinyal yollamıyor sanırım. günlerdir açım. yesem de açım, yemesem de. bugün yemek yapıldı. 3 tabak pilav + tavuk sote yedim, yetmedi büyük borcam fırında kek yapma şeysinde salata yedim. tahmini 3 kişiliktir. üstüne soda içtim ama hala tokluk hissi gelmedi. yaklaşık bir saat önce olan bu olaylar sonrası şu an topkek vs yiyesim geliyor.

geçen vize döneminde 87 kiloya çıkmıştım. vize-final arası 2-3 kilo verdim sanırım. tekrardan almaya başlıyorum kilo. boyum 1.87. çok sırıtmıyor. napim durmak yok dünyevi zevkleri tatmaya devam mı? yoksa bi dur diyip aç aç gezeyim mi?


 
yeme.


  • rock n roll  (12.01.13 21:26:15) 
lazım olasa canın istemez. yardır musa.


  • zgn  (12.01.13 21:26:48) 
aslında aç değilsin. yeme. yemedikçe miden küçülecek.


  • kakao  (12.01.13 21:28:03) 
Aynı durumdayım. İştahsızlığımla en yakın arkadaşlarımdan dayak tehditleri alan ben, şu sıralar en az 2 tabak yemek yiyor, masadan aç kalkıyorum ve şu an tek umudum finallerin bitmesi. Durmak mümkün değil çünkü. Aç gezme bence, sınavlar filan, insanın aklı midesinde olunca her şey daha da beter oluyor. Burada kendimi de rahatlatmış oluyorum bunu diyerek. Yemeye devam.


  • Hallerlale  (12.01.13 21:28:19) 
fazla kilo aldıkça ya da almaya devam ettikçe leptin denilen tokluk uyarıcı hormon reseptörleri gittikçe duyarsızlaşıyor ve sonucu obeziteye kadar gidiyor.
açlıktan ölecekmiş hissine kapılsan da yeme, 2 hafta sabret zaten mide iyice küçülür yeniden o hisse kavuşursun.

  • pofudus  (12.01.13 21:29:24) 
abi öğlen yemeğinde
300 gr civarı et veya ciğer veya balık.
bol yeşillik
yanında yoğurt
yiyorum
15 dk sonra filan acıkıyorum.
hayır daha gençken daha az yiyordum ki şimdi yavaşlamam lazım.
sırf bu yüzden bazen sınırsız pizza ya gidiyorum dominos 12 tl o kadar doyuyorum ki 15 dk yı bırak 5 saat filan hiç acıkmıyorum abur cubur bile istemiyor canım.
  • joepiscopo  (12.01.13 21:32:20) 
isin sirri yavas yemekte hocu. Yavas ye.


  • Godless  (12.01.13 21:47:32) 
ülser, gastrit olunca da bir iştahsız oluyorsun ki hiçbirşey yemek sitemiyorsun, sigara alkol içemiyorsun felan o günlerim geldi aklıma bence şükret ben de kendime çok yerim diye laf ederdim ama çok yemek sağlık göstergesi sanırım (fast food hariç)


  • justinial  (12.01.13 22:04:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.