[]

Sneijder Gelir Mi Harbiden?

.............bu adam başka bir adam ve 28 yaşında...çok heyecanlıyım...

Sneijder Gelir Mi Harbiden?


 
Bülent Tulun'un açıklamasına göre başkan tamam ama oyuncu bekleniyo. Bir galatasaraylı olarak da hislerim geleceği yönünde.


  • jpsartre  (10.01.13 14:08:26) 
bence gelebilir. menajeri görüşmeye pek yanaşmıyormuş ama galatasaray "gel ulan parası neyse vericez" diyor, ben ortada bir fiyat anlaşmazlığı da görmedim.

eşi istanbul konusunda sorun çıkarmıyor, takım şampiyonlar ligi ikinci turunda, düzenli olarak forma giyebileceği bir takım. e talip sayısı az, ne bileyim, bizi tercih etmemesi için hiçbir neden yok.

ama sneijder denyonun önde gideni, o ayrı.
  • der meister  (10.01.13 14:10:03) 
Kabul edecegini sanmiyorum.


  • termostad  (10.01.13 14:28:03) 
her sene ronaldinho gelirdi şimdi de sneijder'e sardılar demek ki.. geçen bi twit vardı sneijder totenham'la anlaştı diye.. bana zor gözüküyor ama tabi belli olmaz bu işler.. gelse de gelmese de umarım turu geçersiniz..

not: beşiktaşlıyım.
  • hosein  (10.01.13 14:32:15) 
çok umutlanmamak lazım.. gelirse büyük olay.

şahsi kanaatim biraz oyalar, pazarlıklar kızışır oyuncuyla, o arada başka takımla anlaşır ve oraya gider.
  • kelbukel  (10.01.13 15:45:47) 
otonom'um en çok "Salaklıklarından sık sık 7. yabancı oyuncuyu sahaya alma tehlikesi yaşıyorlar." cümlesine katılıyorum. biz galatasaraylılar olarak sürekli diken üstündeyiz evet.

bence gelecek. kaka'ya gelmez diyordum ama sneijder oldu gibime geliyor.

ayrıca, schalke'yi elersek kazanacağımız para da sneijder'i karşılar. forma satışı falan derken zarar ettirmez yani zannetmiyorum.
  • sezercik yavrum benim  (10.01.13 16:03:27) 
@otonom arkadaş içi dışı yanmış bir beşiktaşlı sanırım..

TÜPÇÜ ile Ü.Aysalı kıyaslaman gerçekten kahkaha attırdı bana.. Adamın ne mal olduğu ortada, Türk futbolunun içine etti adam.Neyse...

Burak Yılmaz'a laf atmadan önce şuna bir bak p.twimg.com !.. Bir de Burak Yılmaz AVRUPA LİGİNDE nerede sonra onu bi düşün derim ?.. Adamı bitiremediniz be !

Acaba hangi takım denyo ?
Şuan CL'de olan takım mı denyo ?
Şuan Türkiye liginde sere serpe hala LİDER olan takım mı denyo ?
Son zamanlarda Türkiye Kupasında etkili olamayan ama hala EN FAZLA Türkiye Kupasını kazanan takım mı denyo ?
Hala rekorları kırılamayan takım mı denyo ?

Neyse; "BAZI" kesim Galatasaray'ın iflas etmesini dört gözle bekleyecek ama nafile ..
8 milyon € verip TABATA'yı alanlarla,Bonservis ücreti VERMEDEN Selçuk İnan'ı alanları bir tuttuğun için sana herkes adına bi bardak soğuk su ikram ediyorum :D :D

Haa ! Bu arada keşke herkes FEDA dese de kombine satışları artsa değil mi ?
live.sporx.com

Duyuruya cevap olarak; Gelmesede olur baksanıza Türkiye Liginde şu kadroyla çok rahat ilerliyoruz.. CL'de de gidebildiğimiz yere kadar gideriz.. Bu kadroyla gidip yarım düzineden fazla gol yemeyeceğimiz kesin :D
  • ondkz  (10.01.13 16:12:29 ~ 16:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.