[]

Döner çalışma sandalyesi önerisi

Sağlam rahat bir çalışma koltuğuna ihtiyacım var arkadaşlar. Sabah aşağıdaki sandalyeden aceleyle sipariş verdim, şimdi biraz araştırıp hakkındaki yorumları okuyunca pek hoşuma gitmedi, siparişi iptal ettim.
250TL bütçeye kadar bildiğiniz önereceğiniz kolçaklı, yüksekliği ayarlanabilen, arkaya esneyebilen sandalyeler var mıdır. Nerelere bakmamı tavsiye edersiniz?

Bahsi geçen koltuk: www.ikea.com.tr

 
steelcase veya vitra modellerine bakabilirsin ama 250 TL'yi aşabilir bunlar


  • interview with the vampire  (09.01.13 16:38:01) 
duyuruda birisi söylemişti, ikeanın model adları tüm ülkelerde aynı olduğu için bütün ülkelerdeki yorumlara ulaşabilirsin diye. En basiti ikeadaki modelleri araştır.

Onun dışında sandalye işi çok boktan bir iş. Aynı durumda ben de varım maalesef. Bürosit vs tarzı ismi bilinen markaların sandalyeleri 500 600 liradan başlıyor.

Onun dışında marka olarak da, tasarım olarak da büyük firmaların ürünlerinin kopyalarını yapan tonla yer var. Ben modokodan almıştım mesela bir yerden, sandalye 2 sene sonra zırtladı.

Zaten üstüne oturup test etmen gerekiyor, denemeden alamazsın. İstiyorsun karfur, bauhaus vb. büyük marketlere bakabilirsin, orada her kalite ürün var. Ama kabaca 250 tl bütçeye kadar bulabileceğin 100 lerce no name ürün vardır
  • bonjurkes  (09.01.13 16:47:20) 
koçtaşlarda arkası file gibi gözüken çalışma sandalyeleri var. onlara bi bak istersen inanılmaz rahatlar ben onlardan aldım. 80 lira gibi bir şeydi.


  • carline  (09.01.13 17:10:05 ~ 17:10:22) 
koçtaşta yönetici koltuğu var bir bak derim, ben memnunum. arkası uzun ve kısa 2 türü var. çok sıcak havalarda terletiyor biraz.
www.koctas.com.tr

  • bass solo take one  (09.01.13 17:36:19 ~ 17:38:53) 
koçtaş ikea gibi mağazalardan sonra bir de bireysel küçük mağazalara bak. markasını bilmiyorum ama öyle bir mağazada 300 liraya bir patron koltuğuna oturmuştum hayatımda gördüğüm en rahat koltuktu daha iyisini görmedim. dediğin gibi yatan kalkan dolgusu çok kalın bişidi. koçtaş'ın falan ürüne gereksiz fiyat koyması durumundan da sakınmış olursun hem.

edit: koçtaş linkindeki Ch-97008 sandalyesi de çok rahat onu da kullanmıştım bir ay falan. çinden gelme ama çıtkırıldım değil. gidip bir dene bence.
  • taqster  (09.01.13 17:58:06 ~ 17:59:19) 
Biraz limitimin üstüne çıktım ama bütün gün bilgisayar başında çalıtığımdan iyi bir şey olmasını istedim ve linkteki sandalyeyi aldım. www.hepsiburada.com

Önerileriniz için teşekkürler..
  • low-life  (16.01.13 12:13:37) 
Aldığın koltuk bariz güzelmiş gerçi ama bende senin şu iptal ettiğin sandalyeden var ve gayet memnunum.


  • Yahuda  (16.01.13 12:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.