[]

İptal edilen uçuşlar

1) Uçuştan kaç saat önce duyurulur? Mesela yarın 10:55 TAP havayollarıyla uçuşum var, kontuar açık görünüyor ama 2 saat sonraki THY Azerbaycan seferi iptal mesela. Benim uçuş sağlam yani dimi?

2) Bi de Havaalanı diye bir app var iMobileCode diye bir yazılımcının. Oradan takip ediyorum vaziyeti, bu uygulamaya güvenebilir miyim?

Teşekkürler, sevgiler.

 
Çok aşırı extreme bir hava yoksa, son ana kadar belli olmaz iptal edilip edilmediği. Büyük ihtimalle iptal de olmaz sadece biraz rötarlı kalkar. Siz havaalanına gidin bence.

App'i bilmiyorum ama TAV'ın sitesinden kontrol edebilirsin.
  • tembel sinefil  (08.01.13 23:58:23) 
THY'nin sitesinde yazıyordu; site ya da uygulamalar hemen güncellemiyor, uçusunuz hakkında şu numaradan bilgi alın.

iptal ve tehir uçuşlarının olduğu sayfada verilen numaradan bilgi iste, güncellemeler yeterli olmayabilir.
  • dahinnotha  (09.01.13 00:01:50) 
tamamen şirket politikasına bağlı bir durum...


  • velie  (09.01.13 00:16:38) 
1) sen normal hazırlıklarını yap, evden çıkmadan önce ara iptal mi diye, değil derlerse %99 uçar o uçak. THY iptallerinin havayla ilgisi yok. operasyon şartları çok zorlaştığından (saatte kaldırılabilen uçak sayısı azaldığından), müşteri memnuniyetsizliğini asgariye indirmek için ordan burdan (bir günde birden fazla seferi olanlardan) iptal ediyorlar.

2) güvenemezsin.
  • desdinova  (09.01.13 01:54:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.