[]

Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırmak...

Hata mı olur?

Devlet hastanesini tercih etmemin tek sebebi işin ekonomik yönü.
Biraz bekleyip, para biriktirip özelde de yaptırılabilir belki ama zamanlama açısından benim için en uygun an bu haftalar. Şu an çalışmıyorum ve yaza kadar iyice oturmuş olmasını istiyorum.

Ne yapsam bilmiyorum... Aslında devlet hastanesindeki fiyatları da bilmiyorum ama daha uygundur sanırım. Fiyatlardan haberi olan birileri var mı?

 
Ya her doktor farklıdır tabii de benim arkadaşım yaptırdı çok kötü oldu ya, bi de deviasyon dediler hiç para vermedi o falan da ama berbat yani burnun başlangıcı çöktü falan estetiğim diye 20 m den bağırıyor. Bence devlet özel ayrımından ziyade yapacak doktoru iyi araştırın.


  • ekaterina  (08.01.13 20:15:10) 
devlet hastanesinde kbb yönünden bir zorunluluk yoksa burun estetiği sgk tarafından ödenmemektedir. işin kalitesi özel ya da devlet farketmez hekimle alakalıdır. burun estetiği konusunda deneyimli hekim bulmak gerekmektedir. fiyat aralığını hiç dert etmeyin çünkü devlet hastanelerinde estetik operasyon için yatak bulma imkanınız olmayacağından özel hastane de opere olmak durumda kalacaksınız. afiyet olsun


  • kedigen  (08.01.13 20:15:33) 
1000 tl.

ameliyata göre de artabilir bu fiyat
  • rahmi pinkfloydoglu  (08.01.13 20:17:27) 
bende deviasyonda var ancak 800 lira ödeyeceğimi söylediler estetik istersem. bu arada şimdi gitsen haftaya ameliyat olman güç devlette, 2 hastaneye gittim ikisi de ameliyat süresini 4-5 ay sonrasına atınca devletten vazgeçtim.


  • nevrotik  (08.01.13 20:26:45) 
devlet hastanesindeki doktoru da özeldeki doktoru da sonuçta türkiyedeki üniversiteler yetiştiriyor. bazısı da iyi para var diye devleti bırakıp lüks muayenehanelerde hasta kabul ediyor. yani hastane kısmına çok takılmayın, iyi bir doktor bulun. mesela bazısı burun ameliyatlarında kendini geliştirmiştir, kasap gibi kesip bırakmaz. (ameliyat olduğumu belirteyim ama burun değil)


  • bihaber  (08.01.13 20:43:12 ~ 20:44:00) 
ampul gibi olur burnun


  • secilmis uye  (08.01.13 20:43:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.