[]

sokakta karşıdan gelen kızların başını eğerek geçip gitmesi

bu kızların kendilerine dik dik bakıp kötü şeyler söyleyeceklerinden korktukları için erkeklere karşı geliştirdikleri çılgın bir taktik mi, yoksa ben zurna mıyım ha? 50 metre öteden yere bakarak yürümeye başlayan kızlar gerçekten çok garibime gitmeye başladı. ben kızı fark ettiğimde kendisi zaten çoktan kafasını eğmiş gidiyor oluyor. sonra türk insanı neden sokakta yürümeyi bilmiyor diyoruz işte sebebini bulduk dırırırım.




 
sebebini degil de sonucunu bulmussun sanki.


  • nawres  (07.01.13 16:02:46) 
onlar sahipli. nasıl bir aidiyet duygusuna dönüşüyorsa artıkın.


  • dokunmakalbime  (07.01.13 16:06:21) 
memelilerin bir davranış kalıbıymış, karşısındakine boyun eğmekle ilgili imiş. çok kısa bir süre sonra minnacık bi bakış daha atıyosa bu da hoşlanıyo olabilir demekmiş.

istemli değil yani. dik dik bakması tehditkar olacaktır. bi arkadaşım dedi geçenlerde. osmanlıya gelip de insanların resmini yapan bir yabancının albümündeki hiçbir kadın doğrudan ressama, veya resme bakana dik dik bakmıyomuş, hep başka yere bakar halde çizmiş ancak bir tek bursa aşiftesi olarak resmedilen hatun karşıya bakıyormuş :D
  • kediebesi  (07.01.13 16:07:08 ~ 16:11:15) 
Bu kadar hayvanatın arasında haklılar ben erkek halimle aman bir psikopata denk gelmeden bok yoluna gitmeden eve varayım düşüncesi ile hareket edebiliyorsam şu zamanda ki toplumun durumunun kadınları kızları nasıl etkilediklerini düşünün...


  • zekicalik  (07.01.13 16:10:47 ~ 16:11:19) 
biriyle göz teması kurduğunda seninle iletişime geçmesi daha kolay olur.
en basitinden birinin pis bakışı, laf atması rahatsız ediyor. bunun yol kesmesi, kuytuya çekmesi, fiziksel tacizi vs var da var.
bu tür tacizleri en aza indirmek için göz temasından kaçınmak için yere bakarak yürüyoruz.
tacizden kaçınmak da kezbanlık olduysa insanlığınızı kontrol ettirin.
  • goldentitan  (07.01.13 16:44:08 ~ 16:47:06) 
Eğer bir arkadaşı yoksa ve hala başını eğip bir erkekeğin önünden geçiyorsa, ağırbaşlı ve hareketleri çocuksu olmaktan çıkmışsa, nerede nasıl konuşulacağını ve davranılacağını gereği gibi yerine getirebiliyorsa, giyimi ohaa denilemeyecek nitelikte ise evlenilecek kızdır veya kadındır. Aksi bir durum söz konusu ise yani evli veya bir erkek arkadaşı olduğu için başını eğiyorsa veya aldığı eğitim, yetiştiği ortam böyle davranmayı gerektiriyorsa bana göre güvenilir ve sadık birisidir. Neden böyle şeyleri hep kız ayarlama yönünde yorumluyorsunuz anlamıyorum. Belli ki amacınız farklı ve dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsunuz bunu beceremeyince de böyle şeyler soruyorsunuz. Kusura bakmayın.


  • .sosyolog.  (07.01.13 19:27:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.