[]

sizce hangisi?

Fred Perry Shoulder ( 22,5 pound )
www.asos.com

Ben Sherman ( 20 pound )
www.asos.com

Ben Sherman ( 21 pound )
www.houseoffraser.co.uk

Ben Sherman ( 28 pound )
www.bensherman.com

bana fred perry makul geldi, ama ingiliz bayrak desenini de çok seviyorum. okula gidip gelirken kullanıcam. sizce hangisi?

 
diğerlerini beğenmedim ben bence fred güzel.


  • ekaterina  (04.01.13 21:36:16) 
1.


  • iste o kavunici balik  (04.01.13 21:37:31) 
fred diyecektim ancak şu sonuncunun kumaşı inanılmaz hoşuma gitti. dokusu yani. ama tipini sevmedim. fred'e çok alışmadık mı artık?


  • it's just a cigarette  (04.01.13 21:49:52) 
kullanmadaki amacını ele alırsak: askılı çanta olması daha makul. okul eşyalarını -kitap, kalem, defter...vs- rahatça koyabilir yanında gezdirebilirsin. o yüzden 3.yü eliyorum kafadan.
gösteriş açısından ele alırsak: 2. çantadaki renkleri uydurmak ve renk uyumsuzluğu gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. şahsi olarak bunu da elemek isterim.siyahın üzerine beyaz olmuş ama diğer renk abes olarak değerlendiriyorum.
1 ve 4 kalıyor. ben 1.yi tercih ederdim. bu ikisi arasında tercih yapsanız sanırım hiç de pişman olmazsınız diye düşünüyorum.
  • erenbey  (04.01.13 21:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.