[]

Saçlarına maşa yaptırıp, ful makyaj spor salonuna giden kadınlar?

ivit sevgili duyurucular, bu kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz, sıklıkla görmekteyim kendilerini de merak ettim genel görüş nedir.




 
spor yaparken gözlüklerimi çıkarttığım için, benim için farketmiyorlar.


  • marcelorios  (04.01.13 21:18:45) 
kaslı hocalardan sevgili edinmeye calısıyo olabilirler.Maşa ne ya. Yuh ! dugunde yaptırmaya bile cekinebilirim .


  • efendilik dizboyu  (04.01.13 21:22:43) 
spordan adam düşürmek hatun kaldırmak gibi seçenekleri deniyor olabilirler. açıkcası ben spor salonuna karşıyım. havasız bikere. bisiklet varken.


  • fukka  (04.01.13 21:23:14) 
Ben saclarını toplamadan nasıl rahat ettıklerını merak edıyorum.


  • fraise  (04.01.13 21:33:40) 
spora giderken makyaj yapılmaz diye bi kural mı var ?
ayrıca bende her gün maşa yapıyorum ama düğüne gider gibide olmuyorum doğal maşa denen bir şey var.akmayanda makyaj var sorun yok yani kaliteli ürünler akmaz.spor salonun gelecek parası olan kadında kaliteli makyaj malzemesi kullanıyordur mac gibi sorun yaşanmaz yani.
kendini öyle mutlu hissediyordur.e sporunuda yapıyor güzelde daha ne istiyorsun bakımlı işte.
  • Esinsin  (04.01.13 21:37:29) 
@esinsin bahsi geçen saç s2.picused.com buydu, makyaj da arap makyajı gibi düşün bi kaIem bi ruj değiI kastım.


  • ekaterina  (04.01.13 21:40:09) 
İs cikisi spora geliyor olabilirler.
Not.erkegim bosuna yazmayin

  • deeppak  (04.01.13 21:40:42) 
bence abartı değil bi düğün saçı değil ki bu normal günde görsen bunu garipsiyor musun ki? kaldı ki bunun daha abartılısı doğal olarak sahip olan kızlar var.bence anormal bir durum değil kalıplara sığdırma kendini.
spora gelen insan kendine bakıyordur haliyle heryerde bakımlı olmak ister.benimde makyajdan kastım full makyaj zaten fondoten,allık,kalem ve ruj.olur yani bence sakıncası yok.spora gidip hamburger yemek asıl abes olan bence.

  • Esinsin  (04.01.13 22:03:48) 
naapsın banyodan çıkmış saçıyla mı gelsin? fönlü geliyorsa maşalı da geliyordur. ayrıca iş çıkışı +1


  • siyah kan  (04.01.13 22:44:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.