[]

hgs

bunu nasıl yapıştırıyoruz yav ön cama. kafam durdu. pakedi de daha açmadım zaten, yapışkanlı tarafı ön tarafı mı arka tarafı mı? arka tarafıysa cama dıştan yapıştırmak gerekli gibi, e öyle olunca 1 ayda yıpranıp yalan olur. farkındayım biraz mal bir soru oldu ama kullanan varsa bi bilgilendirsin beni lütfen.




 
içten silikon falan filan bi olayı var diolardı.. En kötü amele şekli kenarlarından bantla tutturucaz cama


  • veilofsin  (04.01.13 14:44:36) 
yazısız kısmı yapışkanlı. yazılı taraf arabanın içine bakacak şekilde içerden yapıştırıyoruz.


  • trikotilomanyak  (04.01.13 14:48:47 ~ 14:49:24) 
içerden yapıştırcan ön cama.


  • dumanim ben  (04.01.13 14:49:15) 
camın içinden hgs yazısını sizin görebileceğiniz şekilde olacak. dışarı yapıştırırsan hem birileri söker götürür hem de olmadı diyelim kış şartlarında 2 haftaya gider o. hatta ben içeriden yapıştırmama rağmen kolay giedeceğini düşündüğüm için üzerine bant gibi birşey yapıştırmayı da düşünüyorum.


  • transparent layer  (04.01.13 14:50:08) 
Cama içten yapıştırıyorsun. İçerisinde doğru yapıştırma noktasını hizalamak ile ilgili şematik anlatım var. Ayrıca kağıdın bir tarafını da ölçeklendirerek cetvel yapmışlar, onunla mesafesini ölçüp yapıştıracaksın.

Yapıştırmadan önce camı silerek yüzeydeki pisliği al, daha sonra nemini alacak şekilde iyice kurula. Sonra sökülüp kalkmasın yerinden.
  • hiko seijuro  (04.01.13 14:56:53) 
Aynanin etrafindaki siyah noktali kisma aynadan bes cm uzakta yapistiriyorsun.


  • bahadr35  (04.01.13 18:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.