[]

İzmit'te güzel mekan arayışı

Yarın sevgilimle İzmit'te olacağız. Rahatça oturup sohbet edebileceğimiz, güzelce yiyip içebileceğimiz mekan önerilerine ihtiyacım var.

Sabah buluşacağız. Kahvaltı için bir yer önerebilirsiniz mesela.
Sonrasında da akşam 5'e kadar oturabileceğimiz; sıcak, sakin, içindeki insanlardan ve ortamdaki müziğin kalitesinden rahatsız olmayacağımız bir yer olursa çok güzel olur.

 
cafe de la rue. yürüyüş yolunda valilik civarı.


  • ekaterina  (04.01.13 01:36:45) 
fethiye caddesinin sonlarına doğru jazz cafe diye bir yer var. sanırım ismi değişmiş ama hemen gözünüze çarpar zaten. bulamazsanız da arka bahçe diye bir cafe var orayı sorun, onun hemen yanındadır. hem müzikleri çok hoştur hem de çalışanları ve geleni gideni kalitelidir. 18 yaş üstünü alıyorlardı zaten.


  • la mort heureuse  (04.01.13 01:40:30) 
yeni cuma camisinin orada kedi cafe var (orada sorarsanız gösterirler). hem kahvaltı hem sonradan rahat rahat oturmak için güzeldir. şiddetle tavsiye ediyorum.


  • dylancash  (04.01.13 01:55:33) 
Fethiye caddesinde Garniture var. İzmit'teki en sağlam kahvaltıyı orada bulabilirsiniz.


  • timburton  (04.01.13 01:59:29) 
garniture jazz cafe'nin büyüğü denilebilir, ikisi de iyidir. ben olsam soğuk olmazsa hava, seka park'ta marina ya da diğer kafelere giderdim. deniz kenarı oh mis


  • dieselsingle2  (04.01.13 02:03:28) 
Bizim için çok önemli bir ayrıntı: sigara içiyoruz. Belirtmek aklıma şimdi geldi.


  • djarwi  (04.01.13 02:26:30) 
jazz corner, izmitte yapabileceğiniz en doğru tercihtir. (fethiye caddesi üzerinde, dükkan değil , dükkan üstü 1. kat gibi düşünün)

Kahvaltı için ise arabanız varsa, karşıya gidebilirsiniz, deniz gören güzel mekanlar var. Yok merkeze yakın bir yer istiyorsanız Hoşgör'ün poğaçaları gayet güzel. Ama şunu da söylemek lazım hoşgör bildiğiniz pastahanenin 6-7 katlı olanından. Poğaça ve limonatası dışında da pek bi' numarası yok. (yürüyüş caddesi üzerinde)

Tüm bunların dışında, şiddet zoru yoksa eğer, ''de la rue'' ve 'de la rue'nın 100 metre çapında ki mekanlardan kesinlikle uzak durun. Asla sizin isteklerinizi karşılayan yerler olmayacaktır. Anca Sevgilinizden ayrılırsanız filan gidersiniz de la rue' ya . (yürüyüş yolunda, köre sorsanız gösterir)

Ve kedi kafe, 'kedi kafe'yide standart solcu kafeteryası olarak düşünebilirsiniz, kahveden bozma masa ve sandalyeler eşliğinde, hiç de komünizme yakışmayacak fiyatlarla karbonatlı çayınızı içersiniz. tabi içerisinin tasarımını yabana atmamak lazım ama, sizin konseptiniz için uygun değil bence. (bu biraz arada bir yerde kalıyor, internette aratırsanız ayrıntılı tarifi var)

marina dolaylarında oturmak ise; bu tamamen zevk meselesi. zibil gibi ali cengo'yla beraber soğuk bir mekan olarak döşenmiş bir yer, tek artısı denize nazır olması.

düzeltme: jazz corner'de tam emin olmamakla beraber otururken malesef sigara içemezsiniz. Ama diğer mekanların hepsinde kılıfına uydurulmuş sigara içebileceğiniz yerler var. Zannımca marina da da açık havaya oturmanız lazım sigara içmeniz için ama, tüm bu sigara mevzularından emin değilim.
  • mete kudur  (04.01.13 02:33:46 ~ 02:38:06) 
Garniture +1
ya da seka park. hem sakin, hem de deniz kenarı.

  • iste o kavunici balik  (04.01.13 02:43:07) 
hava güzel olursa seka park'a gidin, gerçekten güzel.


  • roket adam  (04.01.13 03:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.