[]

kapak tasarımı

şöyle bir kapağı nasıl hazırlarım (word üzerinden)

1.bp.blogspot.com

2.bp.blogspot.com

 
word çok karmaşık hocam notepad yada paint tavsiye ederim.


  • dokunmakalbime  (02.01.13 12:40:46) 
onun için programlar var.

indesign ve photoshop.

word'de olmaz.
  • sen git ben geliyorum  (02.01.13 12:43:39 ~ 12:43:59) 
photoshop. denemedim ancak powerpointle poster hazırlıyorlar. ona da bakabilirsin. word çok saçma uğraştırır.


  • it's just a cigarette  (02.01.13 12:45:10) 
calc.exe diye bir program var windowsta. başlat / çalıştır'a yazarsanız çıkar. onunla çok rahat yaparsınız.


  • fucking machine in my head  (02.01.13 13:03:42) 
word de niye imkansız mış?
word de bu tarz bi kapak yapılabilir?
sadece her bir katman(resim, yazı vs) elimizde bg si transparan olacak şekilde olmalı. daha sonra onları word e atıp hizalaması falan yapılabilir.
  • enkolaykullaniciadi  (02.01.13 13:21:57) 
word'ü bilmiyorum. photoshop ve illustrator ortak çalışması gerekiyor bence. eldeki resimlere dekupaj yapılacak çünkü. figürler bazı yazıların ütüne çıkmış. ona gerek yok, sadece yazıları dizeyim dersen, photoshop'u aradan çıkarmış olursun.

lakin eğer çıkışı başka bir bilgisayardan alacaksan, kullandığın fontları da birlikte yollaman gerekir. bildiğim kadarıyla, jpeg çıkış alamıyorsun word'ten. haa alabiliyorsan, ya da fontları path haline getirmenin başka bir yöntemi varsa, o da olabilir belki.
  • ruhibirbanyo  (02.01.13 13:50:09) 
@enkolay; o görselleri hazırlamak için photoshop veya ai gerekecek. elinde o programlar olduktan sonra ve o istediğin hale getirecekken worde atıp ordan çalışmak sence de saçma değil mi?


  • dokunmakalbime  (02.01.13 14:22:56) 
Daha dogrusu wordart kullanilacak (zorunlu)


  • leo1905  (02.01.13 15:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.