[]

İpad mini ve Galaxy

İpad mini mi yoksa samsung un tableri mi ? yada asus falan mı 1000 tl ye kadar tablet alacam.. İpad 2 de var seçenkelerde tabi bi de şunlar

Samsung P5110 Galaxy Tab 2 10.1 Tablet
Samsung Galaxy Note 10.1 N8005 Deep Gray Tablet
Asus TF300T-1A157A Tablet Pc

hangisi dersiniz ?

 
1000 tl civarına ipad 2 yerine 3 ya da 4 bakın bence


  • weeping guitar  (02.01.13 10:03:41) 
ipad mini hepsinden çok daha iyi.

ipad 2, 3 vs güzel değil bence. Çok büyük. Kullanımı çok zor. iPad mini ideal.
  • sen git ben geliyorum  (02.01.13 10:10:55 ~ 10:11:04) 
ergonomi ve gorunum olarak ipad mini cok guzel. henuz dun retina display (4. nesil ipad) ile kiyaslama firsatim oldu.

asus ve samsung hakkinda bilgim yok, onlarida denedim ama begenmedim acikcasi. android sevmiyorum. apple kullanim amacina uygunsa kesinlikle apple almani oneririm.

ekleme : vatan da haftasonlari

ipad mini ve ipad 4 arasinda cozunurluk farki var. mini daha parlak olmasina ragmen (bana oyle geldi) ipad 4 cok daha net. bunu simgelerden bile rahatca ayirt edebiliyorsunuz. bu sizin icin bir sorun degilse kesinlikle mini alin, dedigim gibi ergonomi olarak kullanimi cok daha kolay, avucunuzun icine alabiliyorsunuz, kenar cerceveleri daha ince, daha modern bir gorunumu var. performans olarak ise mini daha ustun diye biliyorum. youtuba karsilastirmalarini izlemistim.

ekleme : vatanda haftasonlarina ozel %25 indirim yapiliyor genelde, ya da sahibinden gibi sitelerden 800-900tl civarlarinda alabilirsiniz miniyi.
  • sabirstone  (02.01.13 10:33:24 ~ 10:35:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.