[]

eldivene 50-60 lira verilir mi?

panpalar, "mavi kartuş kart" diye bir kart var. daha önce indirimdeyken mavi'den bir tane mont almıştım. yazın da bir kaç tane tişört. ondan dolayı mavi kartuş kartımda 20 lira gibi bir rakam birikmiş. yeni yılda geçerliliğini yitiriyor. bugün gittim en ucuzundan ne alsam diye. eldivene ihtiyacım var. baktım eldivenler 50-60-70 lira... resmen dumur oldum. çok kararsız kaldım ama almadan çıktım. sizce yarın gidip 30-40 lira verip alayımmı o eldivenden? bir de bu adamların fiyatları niye böyle uçuk. allahın eldiveni 60 lira olur mu lan?!




 
verme, decathlon'a git, çeşit çeşit kaliteli ve görseli güzel ucuz-pahalı-orta fiyatlı eldivenler var.


  • madyb  (29.12.12 21:14:38) 
olmaz. o 20 lirayı kullanmak için 40 lira verebilesin diye 60 lira.


  • baldur  (29.12.12 21:14:56) 
o fiyatlara deri eldiven alırsın.
bende de aynı durum var, yılbaşına kadar harcamazsak sileceklermiş puanları ama koca mağazada alacak bir şey bulamadım ben. ayrıca mavi kaliteyi iyiden iyiye düşürmüş, eskiden jeanlerinden alırdım artık onu da bıraktım.

  • kayranin kedisi  (29.12.12 21:18:28) 
senin gibi fakirler almasin, bir eldivene 60 lira verilir mi yeeaa desin diye oyle.

kill the poor
  • düşünüyorum öyleyse vurun  (29.12.12 21:20:56) 
@kayranın kedisi+1 deri eldiven alırsın o fiyata ha eldivenler zaten deriyse normal o zaman. @kayra'ya özel not, lydia modeli fena değildi pantolonda o da mı bozmuş?


  • ekaterina  (29.12.12 21:22:07) 
fular al. kemer al. onlar daha ucuz.


  • ben smyrna  (29.12.12 21:27:49) 
mavi gelir seviyesi daha iyi olan kesime hitap etmeye çalışıp pahalı markalar arasında yer edinmeye çalışan, ama bunu yaparken de mallarının kalitesine bakmayan çok arada kalmış dandik bir firma. maviden hediye bir tane gömlek geldi, iki kez yıkanacak kadar giydim ve yakasının rengi attı. mavinin kalitesiz mal ürettiğini çok duyduğum için hiç alışveriş yapmıyordum ve hediye gelen gömleği giyince gördüm ki hakikaten öyle. orada satılan hiçbir kıyafetin ederi o kadar değil. arkadaşların dediği gibi, sen 40 lira harcayasın diye 20 lira veriyorlar sana. yoksa o eldivenin maliyeti 10 lira bile değil emin ol.


  • trinitrotoluen  (29.12.12 21:32:32 ~ 21:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.