[]

ankara emniyet - ehliyet çıkarttırma

yarın ehliyet başvurusuna gideceğim (ilk defa), akköprü'deki emniyet'e, işim aşağı yukarı ne kadar sürer bir fikri tecrübesi olan bildirirse, ben de günümü ona göre planlarsam süper olur..




 
ankara.pol.tr

online randevu alınız.
  • umutxtr  (27.12.12 23:41:48) 
randevu kalmamış.. kursa kaydolurken her şeyi vermiştim, bir tek kan grubu kartım eksik onu da yarın gitmeden önce halledeceğim. umarım dediğiniz kadar çabuk biter. teşekkür ederim.


  • thejester  (27.12.12 23:58:10) 
bir kaç hafta önce aynı yerde bu işlemi yaptıran biri olarak diyorum ki,randevu vs. olmuyor. randevum vardı ama açıkçası sallayan olmadı. tavsiyem harcı orda sıra bekleyerek değil git ziraat bankasında yatır ve sabah saatlerinde git mümkünse. ben 11 gibi gitmiştim işim öğleden sonraya uzadı vs. 1 buçuk 2ye doğru çıktım ve 2 gün sonra aldım ehliyeti. sabah 8-9 gibi gelenlere ise öğleden sonra 3-4 gibi vermişler ehliyeti.bu arada kan grubu kartına da uğraşma hiç, gittim uğraştım ben de kadın bakmadı bile sordu geçti.


  • pelinn.  (28.12.12 00:23:51 ~ 00:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.