[]

bir arkadaşı nişanlaninca ağlayan egitim fakülteli kız

Sözlük başlığı gibi oldu. Neyse,
Öğretmen lisesinden mezunum. Dolayısıyla bir çok eğitim fakültesinde çeşitli dallarda öğretmen adayı arkadaşlarim var. Bir çoğunun son senesi. 60 kişilik sınıflarında bi tane kız nişanlanır nişanlanmaz ağlamaya başlıyorlar. Evde kaldık ühühü moduna giriyorlar. E diyorum ben mühendisim ne yaprak yicem?

Soru şu: bu olayın sebebi be olabilir? Manası nedir?
Aklıma gelenler; legal seks isteği, klasik türk kızı evlenme isteği, klasik kizsal çekememeler veya kiskanmalar.

 
klasik türk kızı evlenme isteği.


  • kakao  (27.12.12 11:45:58) 
bana biraz 'onda var bende niye yok,ben de istiyorum' tadında geldi.


  • error522  (27.12.12 11:46:06) 
kızlar her ne kadar hemcinsleriyle "süper anlaşıyoruz, çok mutluyuz, birbirimiz için ölürüz" imajı vermeye çalışsa da birbirlerini rakip olarak görürler ve sürekli kıskanma hali vardır. kadınların 30-35'e kadar yolu var ama üniversite'de erkek arkadaşı olmayan kızları okulun son yıllarına doğru yavaş yavaş kimse bana çıkma teklif etmeyecek, evde kaldım korkusu sarıyor...


  • gates  (27.12.12 11:49:16 ~ 11:50:03) 
benim de böyle bi arkadaşım var ama kesinlikle kıskançlıktan yok evde kaldımcılıktan yapmıyor bunu. sadece duygulanıyor. bu kadar yani. ben de saçma buluyorum ancak nedir bu karalama tutkusu.


  • it's just a cigarette  (27.12.12 11:49:56) 
Karalama nerde acaba?


  • dieselsingle2  (27.12.12 11:56:19) 
@dieselsingle2: anlamadıysan birazdan buralar kezban dolacak.


  • goldentitan  (27.12.12 12:02:59) 
legal seks isteği tamamen evlenmek siklerinde bile değildir.. Yanıyorum bakirelikten olabilir


  • veilofsin  (27.12.12 12:19:41) 
Bence de seks isteğiyle alakalı veya tamamen kıskançlık kaynaklı ilgiyi üstüne çekme isteği de olabilir. Ama tahminim rahat rahat seks isteği yönünde. Yoksa insanlar niye evlenme meraklısı olsun anlamış değilim.


  • alicia_dominica  (27.12.12 12:22:40) 
kezbanlik


  • fortisvita  (27.12.12 12:24:19) 
varoşluk..başka bir açıklaması yok..Eğitim fakültelerinde de o varoş kızlardan tonla var.Her gün bunlara tahammül ediyorum ya beynimi sikeyim.


  • roth  (27.12.12 12:27:07) 
daha dün anneme bize görücü görmek istediğini söyleyip (sormayın böyle de taşralıyız)
aa sizin kızlardan hiç biri mi öğretmen deil, biz öğretmen olan var sanıyorduk diyen yurdum teyzeleri varken "oğluma öğretmen kız bakıyorum" modası asla bitmez
kısacası sırf ideal gelin adayı olmak için bile öğretmenlik okuyan hatunların olduğu bi memlektteyiz ki o teyseye bu gelin normal son derece anlaşılır. son sınıfta olanın bi üst modeli "devlete de atandım hala görücüm yok" modeli bu yüzden ağlayanı da biliyorum.
  • niye ama  (27.12.12 12:45:03) 
egitim fakültesinin son senesi rıfki senesidir, kim kimde kalirsa onunla evlenir ki eskaza birisinden birinin tayini iyi bir yere cikarsa eş durumu tayini yaptirabilsinler.


  • atmacaged  (27.12.12 12:58:14) 
Nişanlıyken kiraladığımız evin mutfağını yapan iç mimar kız önce bizi biraz konuşturup , sonra resmen ağlamaya başlamıştı. Ben de ilk iki soruyu (ne zaman evleneceksiniz, çalışıyor musunuz) "her halde ne zaman teslim edeceğiyle ilgili" ya da "parayı alıp-alamayacağını anlamaya çalışıyor herhalde" diye ciddi ciddi cevap vermiştim. Üçüncü soru (nereden tanışıyorsunuz) garibime gittiydi de "Türk halkımın haddini bilmezliği" örneği olarak görüp detaysız cevaplamıştım. Kız ağlamaya başladı karşımda, eşimle kalakaldık. Aynı şey emlakçıda da olduydu. O da nişanlıydı biz kiralık ev bakarken. Daha sonra ev satın alırken de aynı emlakçıyla çalışalım dedik. O sırada ben hamileydim. Konuşuyoruz böyle "bak kaç sene oldu, o evi bize siz bulmuştunuz, hadi şimdi de bizi evlendirin" diye kız meğer nişanlısından ayrılmış o dönem içinde önümüzde ağlamaya başladı. İnsan çok kötü oluyor. Dahası gözü kalacakmış gibi hissediyor. Sebebi sinir bozukluğu bence.


  • SiyamkedisiZorro  (27.12.12 15:11:28) 
sebep: yıkanmış beyinler, koşullanma
mana:yok

  • zuppa  (28.12.12 09:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.