[]

Lazer Epilasyon

Koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum 2 yerle konuştum aralarında çok az bi fiyat farkı var ucuz olan 5 seans biraz pahalı olan ise seans olarak degil tamamen kurtulana kadar fiyat veriyor, artık kaç seansta biterse

sorum şu; bunu yaptıran duyurucular ortalama kaç seansta kurtuldular ? 5 seans yeterli midir ?

not:erkek kişisiyim haliyle seyrek değil bu bölgede kıllar
edit:5 seans olan alex, bitene kadar olan ipl imiş

 
cihazın ne olduğu önemli. bitene kadar diyen yerler genelde ipl kullanır. bu cihaz modern ağda olarak biliniyor, kökten çözüm değil. mümkünse alex kullanan yeri tercih et. pahalıdır, seans başına para alır. ama kesin çözüm olur.


  • inspired by a true story  (27.12.12 11:06:55) 
en iyi yerlerden birine gidiyorum, alexandrite yapıyor. 2 seans gittim, azalma var fakat henüz bitmedi.en az 5 seans lazım bitmesi için. ipl'se gitmeni tavsiye etmem ayrıca. özelden yazsana nereye gitmeyi düşündüğünü, ben çok araştırdım belki fikrim vardır.


  • yasanmamısyıllar  (27.12.12 11:13:31) 
bitene kadar olanı tercih et. 5 seans yeterli olmayabiliyor.


  • waryemez  (27.12.12 11:15:25) 
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama estetik international varsa bulunduğun yerde mutlaka orayı tercih et.


  • brnbrs  (27.12.12 11:15:42) 
benim 3 seansta bitti alexandrite ile.


  • kayranin kedisi  (27.12.12 11:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.