Burçların 'iyi' ya da 'kötü' insan olmakla alakası yoktur.
Tamamen karakterler arası farkı ve karakter özelliklerini gösterir.
Bu yine de 'kesin öyledir' diye genelleme yapabileceğimiz bir şey değildir.
Ama belli istisnalar harici çoğunlukla şaşmaz.
Astroloji diye bir şey var. Gökyüzündeki hareketlerin insan üzerine etkisi var. İnanan için Kur'an'da bile yıldızlar, ay, güneş ve gök hareketlerinden bahseder.
Günlük burç yorumları zırvadır, deli saçmasıdır, ticari amaçtır, köşe doldurmadır, o kadar.
İnsanlar kendilerini satmak için neden bu özelliğini kullanıyor?
Bu sorunuzun cevabına gelince, ben kendini bu yolla satan bir kadın görmedim, bu erkeklerin işi. Kadın zaten daha çok ilgilidir bu konularla, karşı tarafı etkileyeceği bir unsur olarak görmez.
Kadın ilgili olan taraf olduğu için, kendini satma amaçlı bunu kullanan erkektir.
Onun sebebi de çok klasik 'ne ekmeğini yedin lan şu burç muhabbetinin'dir.
(Burçlarla gerçekten ilgili erkekleri tenzih ederim.)
Yani, kadının dikkatini çekmek için yapar çoğu erkek bunu.
"Sen ne burcuydun cnm? Yengeç mi? Aa çok duygusal ve anaç olur yengeç burcu kadınları" diyebilmek için.
Kadın da biraz salaksa düşer zaten buna "Aa evet nereden bildin! Sanki birbirimizi çok uzun zamandır tanıyor gibiyiz! Aşkııım!" diye. (Bak sen sürtüğe ya.)
Velhasıl kelam burç var, astroloji var.
Yok diyene uzun dönem araştırmaya girip, gerekirse anket yolunu kullanarak detaylı bir gözlem yapıp, bir adet yay burcu kadını ve bir adet boğa burcu erkeğini tanımalarını tavsiye ederim.
Haydi '100 kişiye sorduk' olmasın ama bu dediğim burçtan 5'er kişi tanıyın, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Misal ben 100 metreden tanıyorum bunları.
Cevaplarım bu kadar.
Allah, çok şükür yarabbi.
0