[]

hepsiburada.com'dan gelen hasarlı ürün hakkında

ürünün kargoyla geldiği gün kutuyu açıp baktığımda ürünün hasarlı olduğunu gördüm ve hemen durumla ilgili mail attım. 1 gün geçti hala cevap yok. bugün mesaj da gönderdim müşteri hizmetlerine. ortalama ne kadar sürer ki cevap vermeleri?

daha önce benzer durum yaşayan oldu mu?


 
bu tarz ürünleri kuryenin yanında açmak gerekmiyor mu şikayet edebilmek için? Ben mi yanlış duydum yoksa.


  • ogo  (25.12.12 21:31:16) 
ürünü kurye yanında açıp tutanak almak gerekiyor ogo'nun dediği gibi.. tabi kimse yapmıyor.. bilmiyorum ama iade prosedürleri değişmiştir belki... ara sor gece 24:00'e kadar açık...

tel: 0850 252 40 00
  • synche  (25.12.12 21:33:53 ~ 21:35:40) 
her yerde ürünü kurye yanında açın diyorlar. bunu bir kere denedim. adam açmanız için imzalamanız gerekiyor dedi. imzaladım. sonra resmen kaçtı kendisi. imzalamasam da vermeyecekti paketimi. böyle bir durum da var yani.

edit: yurtiçi kargo.
  • it's just a cigarette  (25.12.12 21:40:26 ~ 22:57:17) 
ülkemizde e-mail ile birşey halletmek hakikaten meşakkatli. telefon edin daha çabuk biter işiniz. eğer kargoda kırılıp zarar görme gibi bir durumu var ise kabul etmeyebilirler. bu arada mng kargo ürünü açtırmıyor bizim sorumluluğumuzda değil diyerek. müşteri ilişkilerine de sordum onayladılar bu durumu. internet alışverişinde yanılıp ta mng istemeyin derim.


  • ohtararan  (25.12.12 21:41:45) 
ama kargo şirketi beklemiyor ki :/ imzayı alıp gidiyor hemen. ilk defa oldu böyle bir şey...


  • schizophrenia  (25.12.12 22:05:42) 
ben hep kargo görevlisinin yanında açıyorum, imzayı atıyorum tam gitcek oluyo 1 dakka abey diyorum, noldu diyo paketi açıyım bakıyım bi sıkıntı varmı. sonradan sıkıntı çıkarsa bide bunla uğraşmayım diyorum tamam deyip bekliyolar. 1 keresinde aras kargo beklemedi, bastı gitti. üründe şansa sıkıntılı çıktı. mesaj attım adama böyle böyle açacaktım herif kaçtı gitti. ürünün pakedini hiç yırtmadan fotoğrafını çektim direk kırık olduğu belli oluyordu. sonra direk yenisini yolladılar.

gittigidiyordaki bi alışverişti ayrıca.
  • trajikomix  (25.12.12 22:18:45) 
@it's just a cigarette haklı.bir kere bende adamın yanında kargoyu açtım.imza atmadan açamazsınız sizi bekleyemem gibi bir sürü şey söyledi.hepsi buradada benimde vakti zamanında bir sıkıntım olmuştu.çok zor çözüyorlar insanın derdini.uğraştırıyorlar resmen.allah kolaylık versin


  • srcns  (26.12.12 02:04:34) 
tüketici hakları kanununa göre internetten satın aldığınız ürünleri 7 iş günü içinde sebep göstermeden iade etme hakkınız var zaten. mail'a cevap beklemek yerine internet sitesinde yazan iade prosedürünü başlatın derim.


  • poison  (26.12.12 10:11:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.