[]

Yurtdışından Iphone Getirenler

Olm nasıl getiriyosunuz? Hostesler bile didik didik aranıyormuş

sozcu.com.tr


 
iphone ile uçağa binmek illegal bir şey değil ki. 2 tane iphone ile uçağa binince kimse sana bir şey demez. bana amerikadan ipod getiren kişinin kim bilir bavulunda daha ne applelar vardı.


  • neira  (24.12.12 11:44:31) 
belli bir miktara izin var zaten ama sen bavul ticareti gibi bi bavul dolusu apple getirirsen dur bakalım derler son zamanlarda iş bu noktaya ulaşmıştı,

Sanırım 2 tane yanında getirmene izin veriliyordu.
  • basond  (24.12.12 11:48:21) 
hosteslerin adı çıkmış da ondan. uçakta bir anda 200 kişi inince yiyorsa hepsini arasınlar, olay çıkar.

gümrük kontrolü rastgele yapılmaktadır. yoldan geçenleri "gel abi bi bakalım" diye çevirirler. uçak başına 1-2 kişiyi geçmez. tabii ki bu saat, eleman yoğunluğu ve uçağın geldiği ülkeye göre değişir.

avrupa'dan gelip de aranmış kimse görmedim ben.
  • carnicero  (24.12.12 12:05:58) 
uc tane asagiya verdigin bavula, iki tane el cantana, bir tane de cebine.

etti mi alti.

denendi- onaylandi.
  • fakyoras  (24.12.12 12:47:55) 
bende getirdim ve getirtim birkac tane. 2 yi gecmeyince sorun olmuyor. fakat daha önce sabiha gökçende gelişte esyalarımızı x raydan gecirmiyorduk. fakat simdi cıkıs kapılarına x ray koymuslar.


  • Notts  (24.12.12 12:50:50) 
@carnicero, dün londra'dan izmir'e indim ve uçaktan inen yüzlerce kişiyi sıraya sokarak herkesin bavulundan el ve laptop çantasına kadar her şeyini teker teker x-ray'den geçirdiler, 45 dakika sürdü. yani bu aralar gerçekten var böyle bir şey.

soruya dönersek böyle sıkı bir aramadan geçmeme ve çantamda aynı model üç tane blackberry olmasına rağmen kimse bir şey demedi. iphone'a özellikle takılıyorlarsa bilemem ama diğer yolcularda da bir sorun çıktığını görmedim.
  • slackerbitch  (24.12.12 13:42:08 ~ 13:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.