[]

zayif kadin neden tercih edilir?

Cogu zaman yuz guzelligi bile anlsm ifade etmiyor balik etli ve otesi hatunlar icin. Tamam onlarin da seveni var ama nedir bu zayif kadinlara verilen deger? Erkek beyni zayif hatunu default guzel kodluyor gibi. Pozisyon zenginligi hayalleri mi nedir sebep? Bana cogu zaman estetik gelmiyor bile. Zayiflik overrated degil mi, degilse bu gizemi benim icin sebepleriyle aydinlatin lutfen




 
Charlotte Gainsborg ve Winona Ryder'i dusunelim ornegin , hatta ornek vermeden eksi sozlukte yorumlara bakabilirsiniz.


  • leo1905  (23.12.12 23:11:24) 
pozisyon zenginliği için iyi tabi ama genel olarakta zarif duruyo. bak şişman ve seks yanyana gelince midem bulandı şu an. hakikaten. aman diyim. şişmanla uğraşılmaz ya.


  • kambocya diasporasi  (23.12.12 23:12:16) 
zayif kadindan kasit sisman olmayan kadin degilse cok yanlis bi genelleme olmus.


  • nawres  (23.12.12 23:12:58) 
Klişe ama dünya genelinde topluma dayatılan güzellik algısı yüzünden diyorum ben. Bakınız dünyaca ünlü modeller, mankenler. Tasarlanan elbiseler bile 34 - 36 beden insanlar için cogu zaman. Güzellik yarışmaları bile belli ölçülerde kadınları alıyor sadece.
Ama estetik olaya bakarsanız, eski tablolardaki kadınların balık etli tabir ettiğimiz vücut hattına sahip olduklarını, hatta cogunun şişman oldugunu görürsünüz. O zamanlarki estetik görüş oymuş. Zamanında sıska kadınlarla hastalıklı diye evlenilmez, balık etliler tercih edilirmiş. Bu böyle bi moda evresinden baska birşey değil bence.

  • shejia  (23.12.12 23:13:44) 
Nawres degil
Kambocya sisman demedim bak nawresin dedigine geldi.zayif olmayan herkes iyk sisman degildir bence

  • lazuri  (23.12.12 23:15:16) 
reklamlarla dikte edilene bakmayın.
böyle bir zorunluluk yok.
kişisel olarak sorarsan, hatunlarda belirli hatların, kıvrımların bulunması hoşuma gidiyor. bu kıvrımların olmayacağı kadar zayıf da hoş değil, bunların görünmesini önleyecek kadar şişman da.
ama arada geniş bir skala var.
  • yalnux  (23.12.12 23:34:22) 
isviçreli bilim adamlarına göre ise şişman kadınlar zayıf kadınlara göre erkeklere daha doğurgan geldiği için daha seksi geliyormuş. ben de katılıyorum buna. sıfır bedenin itici geldiği hollywood tarafından da anlaşıldı zaten

(bkz: kate upton)

burdaki şişman kavramı tombul değil balıketliyi kast ediyor obezleri değil tabiki de.

kısaca atalarımız bence doğru söylemiş bir dirhem et bin ayıbı örter
  • 10lion sinisterer  (23.12.12 23:39:30) 
cinsel çekicilik konusunda balık etli kadınlar çok daha önde çünkü seks zayıf kadınlara göre çok daha iyi oluyor. bunu bilmeyen victoria mankenlerinin yatakta balık etli bir kadından daha iyi olacağını düşünebilir. ancak şöyle de bir durum var, temel dürtüler dışında "öğrenilen" şeyler de cinsel çekicilik algımızı etkiliyor. dolayısıyla 4-5 yıl önceki deniz seki çok daha zevk verecek bir vücuda sahip olmasına rağmen öğrenilen kavramların yönlendireceği algı ile adriana limadan daha fazla haz almamız mümükün. son 30-40 yılın furyası zayıf kadın ama elbet değişecektir.


  • anarsi yureklerde  (24.12.12 00:19:35) 
zayıf kadın narindir,incinmeyi istemez gibi görünür belki.erkek dişi de genelde narinliği arar bence bu yüzden talep fazla.


  • botucat  (24.12.12 00:37:33) 
güzel olan her kadının her türlü alıcısı var şişman kadınların çoğu kendine bakmıyor o yüzden de alıcısı olmuyor. zayıf olanların çirkini bile kendine bakıyor bakmayanı da vücuttan bi şekilde alıcı bulsa tamamdır bu da oranı yükseltir işte. insan doğası bu dışı çürük meyveyi bile acaba içi iyi midir diye tezgahtan almıyoruz insanları bu yüzden suçlamak zor. eğer senin her sevgilin şişmansa balık eti demiyorum bak şişman o zaman sen alınma bunları üstüne. ama sen de her durumda tvye baktığında iç geçirdiğin adam %90 zayıf ya da iyi fiziklidir.


  • nunishuris  (24.12.12 01:10:42) 
"... nedir bu zayif kadinlara verilen deger?"

zayıf biri olarak soruyorum, hangi değer? normal kilo her zaman daha fazla değer görür, beğenilir.

fazla kilo da, az kilo da çekicilikte her zaman dezavantaj.
  • peren perengil  (24.12.12 21:42:24) 
Geçmişte balık etli kadın, iyi beslenen varlıklı, iyi bakılmış kadın anlamına gelirken şimdi zayıf kadın daha doğrusu fit, yağ oranı az kadın kendine bakan, iyi yemek yiyen(karbonhidrat ağırlı değil protein), spor yapan, kendine bakan kadın olarak algılanıyor, erkeğin de kadına bakarken bu mesajları alması ve beğenmesi normal, "sağlığını seven kendine dikkat eden".


  • urasil  (27.12.12 13:16:48) 
zayıfım ama hiç beğenilmiyorum


  • mavikalem  (27.12.12 13:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.