[]

yumurta kutusu fiyatı

bir arkadaşım en basitinden çatı katına yalıtım yapmak istiyor, kendisi bas gitar çalmakta, bahçeli bir evi olduğundan çok fazla yalıtıma da ihtiyacı yok aslında, bu yüzden bu yalıtımı yumurta kutularıyla (hani şu strafor gibi olanlardan) yapmanın ucuz olucağını düşündü, ne kadardır bu kutuların fiyatları??, nerden bulabiliriz 100-200 adet??




 
marketlerde satılıyor keskinoğlu falan.


  • ymerdiveni  (02.01.09 20:25:54) 
satılan yer nersi bilemem ama süper marketlere gidip onlara söylerseniz, akşamda kapanmaya doğru depo bölümlerinden dışarı atılan kutuları alabilirsiniz.


  • edip  (02.01.09 21:50:23) 
strafor da o kadar pahalı bişey değil yav. nalburlara bi sorun, paketle satıyolar...


  • hevipeyra  (02.01.09 22:23:44 ~ 22:24:00) 
yumurta kutuları yalandır, sadece gereksiz tınlamayı alır biraz. strafor kullanırsanız belki bir nebze etki eder. şurada kurukafa süper yazmış: (git: 22962)


  • cgcore  (02.01.09 22:59:49 ~ 23:01:35) 
yer yazmadığın için istanbul farzediyorum
rami de yumurtacılar var oralardan bulabilirsin

  • vincenzo  (02.01.09 23:40:57 ~ 23:43:02) 
ucuz straforlarla tavan döşenir, üzerine(altına?) yumurta kutuları yapıştırılır. böylece çift yalıtımlı ve ucuz, aynı zamanda estetik, bir o kadar da güzel çift katlı yalıtılmış olunur.

yapıştırıcı olarak et500 t, xro 7200 cemil filan gibi adları olan şeylerden kullanırsanız kopmaz bir de. onlar güzel. adını unuttum ama.
  • oldu görüşürüz  (02.01.09 23:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.