[]

Pardus Çalışan Cd ve Usb Modem

Bilgisayarı pardusun çalışan cd si ile açtığım zaman nete giremiyorum. Usb modem kullanıyorum dolayısıyla bunun sürücülerini yüklemem lazım, çevirmeli ağ bağlıntısı yaratmam lazım ama bilgisayarın içindeki pardus cdsini çıkarmamam gerektiği için sürücü yükleyemiyorum.

Çalışan cd den açtığım zaman usb modemle nasıl nete girerim?


 
çalışan cd'nin desteklenen donanımlar listesinde yoksa giremezsin. bence ethernet arabirimli düzgün bir modem al en kısa zamanda, usb modemle nereye kadar?
bak hemen aşağıda satılık bir tane varmış makul fiyata.

  • robin  (04.04.07 20:46:10) 
usb modeminize ait bir pardus, hadi onu gectim linux driver i mevcut mu ki? cogu usb modem linux uzerinde calismaz, calisiyor denilenlerde abidik sekillerde calisir... (yok ben yaparim derseniz hali hazirda kurulu olan windows un icinde herhangi bir yere dosyalari atin, daha sonrasinda pardus uzerinden ntfs-3g ile windows klasorlere erisin. daha sonra kurulumu yapin)

ama bence; hem cdden calisan pardus yerine kurulumlu bir pardus veya benzeri dagitim hem de ethernet modem kullanin.

edit: oha en bas sorunu atlamisim. cd den calisan pardus a program kuramazsiniz :) bu bakimdan cd yi takabilseniz bile nasil calistirmayi dusunuyorsunuz?
  • entrapmen  (05.04.07 00:48:08) 
çok afedersiniz, meraktan öldüm,
pardus çalışan cd nedir?

  • ashh  (05.04.07 14:14:30) 
  • 3200  (05.04.07 17:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.