[]

sırf içki sigara almaya kıbrısa gidiyorum

uçağada 2. binişim duty free olaylarını bilmiyorum zaten hiç bileti aldım 15ocak sabah gidip 16 ocak dönücem hiç tanıdığım kimse yok kıbrısta zate hava alanında takılırım şimdi duty free kullanabiliyormuym sınır falan ne parfüm çikolata falan tr de olmayan ne varsa yüklenecem 2000 tl ile gidiyorum ne yapayım nerden ne alayım




 
içkilerde her üründen bir tane alabilirsin diye biliyorum.


  • periphery  (20.12.12 12:44:49) 
:) kıbrıs'tan gelecek olan tanıdığa ne oldu?


  • mega idea  (20.12.12 12:47:12) 
Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri:

Sigara: 3 karton
Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
Parfüm: 600 ml
Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet
Çikolata ve Şekerleme: 2 kg
Kahve: 1 kg
Çay: 1 kg

amk bi de şuraya yazdığınızı google'a yazın. illa google demiyorum bing'e yaz, yahoo'ya yaz.
  • el magico  (20.12.12 12:48:12 ~ 12:49:22) 
TR'deki duty free'den bişey alma. kıbrısdakinden al. kıbrısdaki daha ucuz ve daha çok çeşit bulabilirsin. toplamda 3 litre sıvı alkol taşıma hakkın var. ama yanına bir tane geniş el çantası valiz al içerisine doldur giysilerin arasına.


  • crystalsoul  (20.12.12 12:48:24) 
bir de diger yolculardan rica edersen senin yerine onlara da tasitabilirsin. cikista alirsin. lakin arada bir yerde polisle papaz olursan her seye el koyabilirler.


  • entrapmen  (20.12.12 13:04:38) 
kıbrıs'ta 3 gün kalmak gerekmiyor muydu duty freeden alışveriş yapmak için? off license'lar var, duty freeden bile ucuza alabiliyorsunuz şehir merkezinde. onlara gidin.


  • muk  (20.12.12 13:38:22) 
Duty free'den alınca sınırlar fazla değil, el magico'nun belirttiği gibi. Biraz müsamaha gösteriyorlar ama çok bokunu çıkaramazsın. Deli gibi yüklenip geleyim diyorsan valizle git, Kıbrıs'ta bir marketten al içkileri valize doldur, valizi de bagaj olarak ver. O zaman problem çıkarma olasılıkları çok daha az, çünkü uçağa girerken elinde bulunmayacak onlar. Kıbrıs'taki marketler ile duty free arasında da pek fiyat farkı olmadığından problem yaratmayacaktır.


  • long live rock n roll  (20.12.12 13:39:24) 
27 sine 6 kişi gidip gelecez. ozaman sorarsan anlatırım.


  • ground  (20.12.12 13:52:02) 
ucaktan in GİRNE CRATOS otel İN HEMEN YANİNDA super market var orda herturlu icki cigara bulursun kıbrıs gumrugunden daha ucuz.cantana doldur ve ucagin bagajina..yanliz ataturk havalımanında pek kontrol olmazken sabiha gokcen de cokfazla kontrol var ve 3 lıtre alkolden fazlasına el konmaktadır bilgine.


  • jamswety  (20.12.12 14:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.