[]

bi kişi de haklısın desin

şimdi olay şöyle gelişti;
kendisiyle tam 16 günlük bir birlikteliğimiz var,kendileri yunan orada yaşıyor, biz bu 16 günde 2 kere görüştük hergün de telefonla konuşuyoruz ama devamlı değil, günde 1kere,arada sırada mesaj.
bugün aradım kendisini açmadı,aramadı da geri.4 saat geçti mesaj yolladım.herşey yolundamı diye.arkdaşımın babası vefat etti,zor bir gündü yazdı.
e tamam anlarım zor bir gün de, insan sevgilisine haber vermez mi,hadi arayıp arkadaşımın babası öldü demezsin de,e be adam aradıgımda açmadığında niye yazmıyosun böyle böyle diye.
hiç merak eder,zaten bak aradı açmadım falan diye düşünmez mi insan? :(

 
karşındaki adam türk değil, ondan olabilir. gerçi yunanlarla çok huyumuz benzer ama...


  • april12th  (17.12.12 21:17:21) 
haksızsınız, ilişkinizin ömrü de kısa. gelecek günler için bol şans.


  • demcan  (17.12.12 21:18:02) 
Arkadaşının yakınlığına göre "vefat" oldukça sarsıcı olabilir."arkdaşımın babası vefat etti,zor bir gündü" demesi herşeyi yeterince netleştiriyor bence..
Alttan almak lazım, pek üstüne gidilecek bir durum yok ortada bana göre..

  • quaker  (17.12.12 21:18:36) 
kızlara bunu anlatmak imkansız gibi ama olmuyor işte bazen. erkek beyni multitaskinge çok uygun değil. eğer o gün önemli bir şey yada uğraş varsa eller boş olsa bile beyin dolu oluyor, atması 30 sn sürecek bir mesaj bile atılamıyor. benim tavsiyem sadece tamam de o arayana kadar da arama. o zaten kafası boşalınca beni aramıştı bu kız der ve arar. rahatsız olunacak bir durum yok.


  • yakuza123  (17.12.12 21:19:51 ~ 21:20:13) 
türkish kebab de kaç hemen.


  • fakir nightboy  (17.12.12 21:20:04) 
Dostum kız, sevgilin seni aldatıyor


  • mikail bey  (17.12.12 21:23:18 ~ 21:25:28) 
uzun mesafeli ilişkiler adamı paranoyak eder benden söylemesi


  • Deathklaat  (17.12.12 21:26:50) 
haklısın, en azından müsait değilim diyebilirdi. ama dememiş yani abartmaya gerek var mı? onu merak ettiğini uygun bir dille anlatırsan bir dahakine habersiz bırakmaz. belki de bırakır. can çıkar huy çıkmaz. çok takma.


  • make a wish  (17.12.12 21:29:01) 
ya vefat etmiş arkadaşının babası zor bir günmüş sana arada teli açıp o an herkes ağlarken zırlarken hayatım babası ölmüş arkadaşın merak etme mi diyecek? böyle durumlarda haklı değil kimse evet açıklama bekliyosun ama haklı değilsin yani nelerle boğuşuyor bilemezsin orda hem daha 16 gün olmuş bunun milletle ülkeyle alakası yok öncelikle alakası var o an da sen değilmişsin önceliği. haklısın diyemicem. ha kafasına göre şunu yapsa evet haklısın.


  • nunishuris  (17.12.12 21:36:48) 
hiç ölü evinde bulundun mu bunu yazarken ? Arkadaşımın ananesi vefat etmişti lisedeyken. Sabah erkenden toplandık ilk okula gittik sınavlar falan vardı müdüre durumu izah ettik beş dk oradan camiye oradan mezarlığa oradan da arkadaşın evine gitmiştik. o süre zarfında saate bile bakamadığımı hatırlıyorum telefonda. karşındaki insan bi yakınını kaybetmiş ağlarken su bile içemiyorsun.


  • materyalist imam  (18.12.12 01:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.