[]

micro SD card icin marka

Team 16 gb class10 muya da sandisk 16 gb class10 mu

Android 4.0.1 de kullanacagim acil help


 
valla ben sandiskten memnunum klasik olarak. team bi ara çok ucuzdu ama şimdi biraz normal seviyeye aldılar fiyatlarını. sandisk ile arasında çok bişi yoksa sandisk al bence.


  • ben smyrna  (15.12.12 10:15:40) 
sandisk akar


  • aşksız prens  (15.12.12 10:16:52) 
Fiyatlar?


  • ahmetcan44  (15.12.12 10:51:33) 
toshiba. Neden mi? çünkü çok dayanıklı. Veri hızı da diğerlerine nazan daha yüksek.


  • cetoxim  (15.12.12 10:54:52) 
Sandiks. Evet, diks.


  • Dunedan  (15.12.12 11:57:28) 
Sandisk 39 toshiba 45 team 37


  • veilofsin  (15.12.12 12:06:07) 
Bizzat şunu kullandım uzun süre;

www.teknobiyotik.com

Muhtemelen sorduğun da budur. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak USB okuyucu veriyor, gayet pratik bir cihaz. Yalnız daha sonra eBay'den, Koreli bir satıcıdan Samsung 32GB Class 10 Micro SDHC aldım. CyrstalDiskMark sonuçlarına göre 512K ve 4K okuma-yazma hızlarında Team'in hali içler acısı. Samsung çok çok üstün bu konuda. Bu da ufak boyutlu dosyalarda önemli ama sürekli aktarma yapmıyorsan sıkıntı yok. Yukarıdaki ürünün yorumu da bana ait, okumanı tavsiye ederim.

eBay'den getirdiğim kartın maliyeti 50 liraydı toplamda. Şu sıralar kurdan ötürü 60'a falan geliyor ama Team'i 70'e aldığımı düşünürsek yine de çok çok iyi fiyat. eBay de bir seçenek olarak aklında bulunsun.

Ayrıca SanDisk de düşündüğüm modelse (Ultra olan modeldi) sık sık 32'liği 60-70 liradan satılıyor şu sıralar çeşitli yerlerde. Onu da düşünebilirsin. Team'in müşteri hizmetlerine işim düşmedi karttan ötürü ama SanDisk'in bir defasında yurtdışından aldığım SanDisk Cruzer Titanium bellek için 3 lira PTT kargo masrafı karşılığında Amerika'dan sıfırını UPS ile ücretsiz yollamışlıkları vardır. Öyle de kaliteli iş yapıyorlar.

Sözün özü; içine sineni al. Şu durumda SanDisk gibi duruyor o da.
  • ahmetcan44  (15.12.12 12:21:20 ~ 12:22:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.