[]

fm 2013

korsan oynayan yok mu lan? varsa oyundan atma sorununa bi çare bulundu mu? var mı bilgisi olan? tşk öpt.

"bas git burdan pis fakir" diyeceklere not: orijinal aldırmayan sizsiniz olm. oyun boktan yok efendim maç motoru götüm gibi diyen sizlersiniz. sizin yüzünüzden orijinal almaktan vazgeçtim. gel gör ki 2 hazırlık maçı yaptım, attı oyundan. hep aynı yerde atıyor piç.


 
oyun on numara, onları diyenler halt etmişler. güncellemeden önce bitakım hatalar vardı evet, hemen çözdüler onları da.
60 lira para verdim, 200 saate yakın oynamışımdır, daha yolum da var. farklı takımlar, ligler var daha hedefimde.
eğer sıkı fm oyuncusuysan 60 lira para değil, öğrenciyim cartım curtum edebiyatını geçmek lazım baştan.
ha yok vermem diyorsan cevabını vereyim, daha korsan imkanı yok. ileride çıkar çıkmasına da sıkıntı yaşarsın, güncellemelerden faydalanamazsın vs.
  • bugategonline  (13.12.12 22:40:46) 
bugun daha evvel birisi daha sormustu (silindi veya sildi). siz miydiniz o bilmiyorum ama oraya yazdigim gibi: YOK! hepsi sorunlu ve muhtemelen bu siralar duzelmeyecek. cok merak ediyorsaniz gidip alin.


  • entrapmen  (13.12.12 22:57:31) 
ben de seninle aynı durumdayım. arkadaşımın dediğine göre ocak gibi çıkıcakmış düzgün çalışan crack ama ne kadar doğru bilemem.


  • Tam1Hi0n3  (13.12.12 23:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.