[]

ipad mi alsam iphone mi alsam?

çok arada kaldım canlar, allah aşkına en büyük derdin bu olsun demeyin. asagida ozelliklerimi siraliyorum:

1)bilgisayarla birlikte yaşayan bir insanım ve sıklıkla otobüsle 1,5 saatlik yollar gidiyorum. bilg tasimak zor olabiliyo. halihazirdaki bilgisayarim da cok dandik. bir telefon bir bilgisayarin yerini tutmayacak elbette.
2)bir telefona da ihtiyacim olacak, telefonun internetini de cok kullaniyorum, halihazirda bir bb'im var ama şirket teli oldugundan cok icli disli olmak istemiyorum.
3)ipod'um bozulmak uzere, yolda muzik dinlemek icin de telefona ihtiyacim olacak.
4)butcem 1300 civari, taksitle olmasi gerektigi icin yurtdisindan getirtemicem.

şimdi ben NE ALAYIM? başka markalara sıcak bakmıyorum bu arada, rica ederim ikisinden birini söyleyin.

 
şimdiki telefonunu satıp 2.el iphone 4 yada 4s alıp üstüne nexus 7 alabilirsin...nexus 7 ipadden kat kat iyi tavsiye ederim.ama bütçe olarak 1500 e cıkman gerekir.başka bir opsiyon tablet olarak nexus 7 al ve birtane mp3 calar alabilirsin.burda önemli olan tüm paranı ipad e verip vermemek.son şık olarak telefon ihtiyacın tabletin önüne geçiorsa 4s al derim ama bi yerden sora büyük ekranlı tablet isteyeceksin o yüzden en acil hangisi işine lazım olacak yada istiyorsun onu al derim...tabi gönül ister 250usd nexus 7 ve iphone 5 700usd ye almak ama işte...kısacası tablet alıcaksan ipad e o kadar para verme,cep telefonu alıcaksanda sora tablet ihtiyacm var deme diyorsanda iphone a ekstra para verme bb devam


  • mukon  (12.12.12 20:58:37) 
daha once ios kullanmadiysaniz iphone oneririm ben. surekl kurcalar kurcalar ogrenirsiniz,


  • allanpoe  (12.12.12 20:59:00) 
biri elma biri armut, farkındasın umarım.
bence ipad al bilgisayarın kötüyse, bir de klavyeli case alırsın. idare eder gibi.

  • kayranin kedisi  (12.12.12 21:01:59) 
bence bir ipad'in bütün şartlarda bilgisayarın yerini tutması zor. bilgisayarda ne yapıyorsun bilmiyorum ama sonra kendini hem bilgisayar hem de ipad taşıyor halde bulmayasın?

hakkaten arada kalmalık bi durummuş ama. ben hem mp3 ihtiyacımı hem de telefondan interneti hakkını vererek karşılayacak iphone'u alırdım.
  • raikkonen  (12.12.12 21:12:57 ~ 21:13:16) 
Bir telefona da ihtiyacınız vara kesinlikle iphone alın. Iphone la email kontrolü, websitelerde dolaşmak, Office belgeleri yada pdf okumak, ebook okumak ve diğer çeşitli programları kullanmak oldukça pratik ve verimli. Ipod ihtiyacınızı da giderecektir.
Ne zaman ipad'e ihtiyacınız olacak, daha büyük bir ekranla çalışmak istediğinizde. Yaptıklarınızı yanınızdakilere göstermek istediğinizde. 1300 liraya biraz daha ekleyip iphone4s almanızı tavsiye ederim.

  • klorlu su boregi  (12.12.12 21:28:57) 
Gün içinde sık kullanacaksan ipad al, şarjı bitmiyor. iPhone'u ağız adıyla kullanamıyorum, bitiyor şarjı.


  • skatheist  (12.12.12 22:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.