[]

Kedi

Selamlar.

Ekte resmi bulunan sevimli yaratık bizim binanın maskotu. Bina sakinleri yemek artıkları falan vererek kendisini besliyorlar, bu köftehor da yemeğin geldiğini bildiğinden binadan ayrılmıyor. Takılıyor öyle. Ama herhangi bir evde falan beslenmişliği yok, bildiğimiz sokak kedisi kendileri. Bir ev kültürü yok yani.

Neyse soruma gelirsek. Bu arkadaş binaya girip çıkarken beni her gördüğünde yerde yuvarlanıp falan sırt üstü yatmaya başlıyor. Camdan falan bakarken 1-2 kere gördüğüm kadarıyla benden başkasına böyle bir hareket yapmıyor. Kendisini besleyenlere bile yapmıyor yani. Ki benim hiç ona yemek vermişliğim de yok.

Bu hareket acaba benim yorumladığım gibi böyle "benle ilgilensene" hareketi mi? Oyun mu istiyor bu kedi? Yoksa tesadüfen denk geldiğim bir hareket mi bu? Eğer oyun ve ilgi istiyorsa neden benden istiyor?

dipnot : şu fotoğrafı çekmek için telefonu çıkardığımda bile yerde yuvarlanıyordu karşımda, o sırada binadan başka biri çıkınca kenara kaçtı.

edit : i.imgur.com fotoğraf.

 
feromonları kedilerin çok iyi algıladıkları ve buna göre davrandıklarını okumuştum.


  • inthechaos  (11.12.12 15:15:03) 
çok güzel bi kedi.
sizden hoşlanmış bence.

  • aliyoni  (11.12.12 15:16:08) 
Yerim, çok tatlı kedi. İlgiye ve şevkate ihtiyaçları olduğunda böyle yapıyorlar.


  • dasblankewesen  (11.12.12 15:19:13) 
çok tatlı ya, sevip okşayıp neden öyle yaptığını anlayabilirsin bence. =)) senden hoşlanmış, kokunu sevmiş olabilir. kediler öyle belli bazı insanları sahiplenirler. =)


  • carline  (11.12.12 15:22:56 ~ 15:23:24) 
aha kedisever buldum.

www.eksiduyuru.com bakın burada ne var. (spam'e de başladım ya hayırlısı ile.)

yanıt da vereyim de silmesinler:

sevmiş seni bir kere, oyna istiyor onla.
  • cevab veremedi  (11.12.12 15:25:33) 
arada al evine arada çıksın istediği zaman yazık kışı sokaklarda geçirmesin hem sevmiş de seni, onlardaki saf sevgiyi hiç bir insanda kolay kolay bulamazsın


  • erenu  (11.12.12 15:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.