[]

Ahmet Kaya gerçekten PKK'lı mıydı?

Soru net. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?




 
ben olmadığını düşünsem de şöyle bişey var sonuçta www.youtube.com


  • golgem var iyi ki golgem var  (10.12.12 20:14:34) 
kesinlikle PKK nın en önde gelen üyelerindendir...


  • basond  (10.12.12 20:15:36) 
PKK sempatizanı olduğu şüphesiz. Yukarıda gerekli videoları vermişler zaten ama PKK mensubu ile sempatizanı farklı şeyler. Bizzat silahlı eyleme katılan bir militan olmasa da dolaylı yoldan çok destek verdiği su götürmez


  • winstoncash  (10.12.12 20:17:05) 
he amk he pkk'liydi.

niye bu kadar ugrasiyorsunuz pkk'li olmadigina inandirmaya kendinizi, adam kurt, pkk'ya sempati de duyuyordu muhtemelen diger bir cok kurt gibi. apo'yu nasil ozlemis olabilir bilmiyorum, dinleyicilerin duymak istedigi seyleri soyledi galiba orda.
  • nawres  (10.12.12 20:18:14) 
şahsen adamı biraz onların kucağına itelediler. türkiyedeyken hernahgi bir durumu yoktu. düşünün ki adam kurtuluş savaşı destanı diye şakıyı söylemiş. biraz kendinizi onun yerine koyup düşünün yıllarca memleketim dediğiniz yerden pkk lı damgası yiyerek yollanıyorsunuz. tabi bu malum videoda söylediklerini haklı göstermez ama nedeni hakkında hiç olmasa bir fikir verebilir.


  • lrdrylgh  (10.12.12 20:30:29 ~ 20:33:54) 
değildi. "bazı" insanlar seni bir yere çağırıyosa gitmek zorundasındır. mesela ibrahim tatlıses'in konuklarına bakın. hayatta oraya gitmeyecek adamlar korkudan gidiyo.

sana şunu söyle derlerse sende onu söylersin. kimse burada külhanbeylik taslamasın. sen, sen olmazsan ailen. bitti işte.

aynısını şiwan perver'e de yaptılar.

adam kürt ama pkklı değil.
  • kambocya diasporasi  (10.12.12 20:31:42) 
değildi, yaptık. herkes git derken sadece pkk gel dedi. eğer gerçekten ilgileniyorsanız izlemenizi öneririm;

vimeo.com
  • tembel tnt  (10.12.12 21:19:43) 
klavye delikanlıları, 17lik ergenler yine çoşmuş. mahkeme beraat ettirmiş o şarkıdan bakın beraat diyorum. suçsuz olduğuna karar vermiş yani. devlet o dönemde milletvekili bile hapse attırmış bir hukuğa sahip.

vallahi apoyu özledik lafınınn açıklamasını yaptı. açın okuyun tatmin eder umarım sizi. adamın tek suçu" kürtçe bir şarkı yapacağım ve onu yayınlayacak yürekli bir kanal bulursam klip çekeceğim" demekti. sonra hürriyetin montaj olduğu sonradan kabul edilen fotoğrafları manşetleri vsleri. ahmet kaya aslında biraz saftı fetullahçılarla yakınlaşmıştı bir ara stvde program yapmalar, ihlas marmarada konser vermeler vs.
  • mr fusion  (10.12.12 21:34:32) 
vay amına koyim ya, lan hangi devirdeyiz bu ne sikimsonik bi meraktır. pekakalı olsa pekekeli olsa nolcak bitti o devir aga bitti


  • xxfastboy  (10.12.12 23:03:35) 
pkk tarafından kullanıldı.


  • solo  (01.02.13 00:15:25) 
evet apoyu özledik lafının açıklamasını yaptı daha sonradan. ben orda apo'yu özledik derken, onun barışçıl yanını savaşlara karşı verdiği mücadeleyi özledim demek istemiştim türünden laflar etti. ahahah apo'nun barışçıl yanı evet. hı hıı


  • leni 09  (01.02.13 00:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.