[]

bir kadının, bir adama 'güzel' demesi...

bilhassa kadınların yanıtını merak etmekle birlikte, erkeklerin de anlamdırma biçimlerini merak ediyorum.
yakışıklı yahut çekici karizmabilmemne iltifatlarının yanında, erkeğe söylenmiş 'güzel' iltifatı, kadın tarafından bir özümseme ile birlikte geliyor sanırım. bu 'erkeğin tipsiz olduğu ama ona gene de bir iltifat etme isteği'yle alakalı bir şey değil. en azından benim aradığım cevaplar arasında bu yok.

yorumlarınızı merak etmekteyim.


dn: oruç aruoba'nın ile kitabında da bu konuyla ilgili birkaç cümle bir şey var idi sanırım.

 
yakışıklısın demiyor güzelsin diyor. ben ona çok güzelsin dediğimde asıl sen.. güzelsin diyor. her seferinde garip geliyor. kadın mıyım lan ben. yakışıklı değilim yani düşünüyorum iç saniye içinde overclock biçimde. sonra öyle bi diyor ki bunu. neredeyse güzelim sanıyorum. daha çok güzel geliyor.
kimin dediği önemliymiş. ne dediği değil. bunu anladım ben de.

  • sparkle kiddle  (10.12.12 00:14:36) 
bence biçimsel bir güzelliğin yanı sıra kadınlar tarafından zor görülebilirliğine inanılan bir yön bu; iyi huy...

tebrik ederim...
  • ruhibirbanyo  (10.12.12 00:16:44 ~ 00:17:10) 
Bir kadın bir adama güzel dediğinde şunu söylemek ister; (en azından ben omnu söylemeye çalışırım) muhteşem yüz hatları olan bir adam, özene bezene yaratılmış, çizilmiş gibi herifin suratı, hayran kaldım hatta kıskandım ama allah sahibine bağışlasın, pek maskülen bir duruşu yok, ben istemem bunu erkek olarak.
Misal,
www.modemodels.com
  • buff  (10.12.12 00:21:01) 
yakısıklı olmamakla alakası oldugunu dusunmuyorum ben cok guzelsın derım daha cok sevgı sözcugu gıbıdır benım ıcın.aslında tıpıyle alakası bıle yoktur bahsedılen guzellıgın.


  • mantarliborek  (10.12.12 00:21:48) 
ben yakışıklı kelimesinden haz etmediğim için güzel'i kullanırdım. hem "güzel" daha gönüldendir.


  • nıç  (10.12.12 00:21:51) 
ben yorgun sen güzelsin güzelsin derim ben mesela.
güzel her şeyiyle güzel adam. kaşı gözü huyu suyu. özellikle şiir okumuşsa mesela ne güzel adamsın derim.
güzellik bir dış görünüş değil orda. ne bileyim güzel elma gibi. tadı yani.
  • fosforlu cevriye  (10.12.12 00:28:31) 
yakışıklılığı, karizmayı oluşturan faktörler az çok belli zaten erkeklerde. giyim kuşam, sakal, saç vs. ile bir erkek kolayca yakışıklı gözükebiliyor. ama güzel olmak bambaşka bir şey. yüz hatlarıyla, gözlerle alakalı. ve kesinlikle bir erkeğe ''yakşıklısın'' demekten çok daha büyük bir iltifat ''güzelsin'' demek. erkeğim ama gözlemlediğim kadarıyla böyle.


  • juninho77  (10.12.12 00:28:49) 
söz fatoda geldi aklıma

ekşi duyuru kızlarını biraz zorlasan erkeklerden daha erkek olabilirler

Bıyıklara badem yağı var isterseniz?
  • fukka  (10.12.12 00:45:21 ~ 00:46:57) 
içten gelir. soyut biraz. değerini bilmek lazım.
www.youtube.com

  • apartman teyze  (10.12.12 01:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.