[]

fındık votka

yılbaşı için almayı düşünüyorum. bu meret sek mi içiliyor? yani barlarda içtiğimiz sek votka mı? değilse ne katacağım bunun içine? bir de nereden alabilirim? migros, tansaş gibi yerlerde vardır heralde. hangi marka iyidir? çok mu soru sordum?




 
Fındık votka bir kokteyldir. Migros'ta, Tansaş'ta satıldığını sanmıyorum. Bar'lardan pet şişeye koyarak hediye edebilirsiniz.


  • fredi  (27.12.08 23:55:42) 
fındık likörü 7/8 votka 1/8 olarak hazırlanabilir.scnapps de katıldığını duymuştum.


  • salute  (28.12.08 00:01:46) 
Istanblue marka votkanın fındıklısı varmış. Hiç denemedim ama barlardaki gibi güzel olduğunu duydum arkadaşlarımdan.


  • pain sustains  (28.12.08 00:08:33) 
Findik votka diger cevaplardan da anlasildigi uzere bir kokteyl. Icime hazir yani, baska bir seyle karistirilmadan iciliyor. Genelde sogutulmus olarak ve shot seklinde.


  • wpi  (28.12.08 10:38:33) 
fo ya da daha kaliteli olsun dersen monin'in fındık şuruplarından alıp hazırlayabilirsin votkayla.

istanblue'nun fındıklısı pek bulunmuyor, şurada satılıyor diyen varsa benim için de çok makbule geçer valla.
  • dali dili havali korna  (28.12.08 15:12:55) 
herhangi bir starbucks'a gidip ben fındık şurubu istiyorum diyorsun, onlar da sana 18 liradan bi şişe şurup satıyorlar. sen de istediğin votka ile damak tadına göre karıştırıp bi güzel kafa buluyosun..


  • manuk  (28.12.08 21:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.