[]

beylikdüzü innovia hakkında

beylikdüzü innovia'dan sizce yatırım amaçlı ev alınır mı?
metrobüse yürüme mesafesi ne kadardır?
mesela şöyle bir daire nasıl? www.sahibinden.com


 
www.innovia.com.tr metrobuse oldukca uzak bunlar diye biliyordum dogru biliyormusum, yuruyerek zor da tek vesait yani soyle soyleyeyim bence zarar etmezsin ama atasehir gibi bu sene 300 2 seneye 500 olmaz gelistikce illa ki degerlenir ama bi 5 yil kirasini alirsin satmak yerine.


  • ekaterina  (08.12.12 23:19:49) 
innovyadan ev alınmaz arkdaş ben emlakçıyım tüccarım yatırımcıyım alınmaz en son ev alıncak yer bana göre...


  • kıllı bamya  (08.12.12 23:27:50) 
Benim bildiğim bu sitelerin muhiti hiçtekin değilmiş.Yani içeride nispetn güvendesin am dışarısı fenaymış.Ayrıca her blokta ayrı fuhuş var diyolar.Malum iş için gelen yabancı hatunlar burada kiraladıkları evlerde iş tutuyorlarmış galiba.Şimdi eskiye nazarn biraz daha iyiymiş ama tam olarak bilemiyorum.


  • Evocati  (09.12.12 00:22:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.