[]

Withdraw vs. Dersten kalma

Merhabalar,
1. sınıf öğrencisiyim ve calculusten bu dönem kalıyorum. Sanırsam kalıp tekrar da alsam, withdraw da edip tekrar alsam ilerde transkriptte görünecek. Sizce hangisini daha iyi olur? İkisinden birinin ilerde önüme çıkma gibi bir olasılığı var mı?



 
daha birinci sınıftasın, seneye verirsin zaten, takılma bu kadar, mezun olduğunda kimse "aaa bu çocuk ilk senesinde calculusten kalmış, biz buna iş vermeyelim" demez.


  • hosein  (07.12.12 13:56:42) 
ileride master yapmayı düşünüyorsan F'i takan okullar var.


  • ethros  (07.12.12 13:59:11) 
bir de f olursa GPA'ni düşürür, withdraw'ın etkisi yok. repeat falan olma ihtimalin varsa f almasan hoş olur


  • ethros  (07.12.12 14:00:15) 
Ya zaten önümüzdeki dönem hallederim, ayrıca calculus okuduğum alan için önemli bir ders bile değil. Sadece merakım transkriptte W mi daha kötü F mi? Ayrıca W ile şeref öğrencisi olamıyormuşsun diye duydum F'de de var mı böyle bir şey?


  • Haldamir  (07.12.12 14:01:45) 
Dersi bırakman kalmandan daha iyi bence. Honour student ise bildiğim kadarı ile ortalamanla ilgili birşey, ortalaman 3.0-3.5 arası ise ve disiplin ile ilgili bir sorunun yoksa otomatikman oluyorsun. Bıraktığın ders ortalamayı etkilemediği için etkilemez ama calculusun F gelmesi etkiler.

Bi de transkrite bakıp aa bu dersi bırakmış diyecek birisi olduğunu sanmıyorum.
  • lpgli tosbaga  (07.12.12 14:06:31) 
withdraw'la honour ya da high honour olmanın bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.


  • jack of hearts  (07.12.12 14:11:55) 
withdraw yap tabii. F gpa'yi kötü etkiler. withdraw'ı kimsenin sorun ediceğini de sanmıyorum. ama f kötü gözükür.


  • king lizard  (07.12.12 14:24:43) 
transkripte kimsenin bakacağını sanmıyorum, yüksek lisans filan düşünürsen sadece not ortalamana bakarlar, ona bakmazlar. devamsızlıktan kalma ama seneye sorun olabilir.
withdraw dedin de aklıma fm geldi.

  • qwermans  (07.12.12 14:44:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.