[]

Facebook arkadaşlık daveti

Şu saatte yemin ediyorum çıldırma noktasına geldim.

Facebook'ya yalnışlıkla haber kaynağının yanında çıkan tanıdığınız kişiler bölümünden birine arkadaşlık isteği gönderdim. Kime gönderdiğimi felan bilmiyorum. Her şey aniden oldu anasını satayım. İki saattir araştıyorum, son aktivitelerde felan da çıkmıyor. Nerden bulup da geri çekeceğim ben bu gönderdiğim isteği yahu ?


 
yok orada. yani arayıp da bulabileceğin her şey var, ama istek gönderdiğim kişi kim bulamıyorum.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (05.12.12 04:02:46) 
Maalesef yapabileceginiz bir sey yok bu konuda.
www.facebook.com

Eger eklediginiz kisi kabul ederse istediginizi, durumu anlatip silersiniz. Ha ama bir kezbana denk gelirseniz vay halinize diyorum. gecmis olsun.
  • düşünüyorum öyleyse vurun  (05.12.12 04:29:26 ~ 04:30:36) 
Abone olduğunuz kişilerde gözükmesi lazım?


  • pokepoke  (05.12.12 05:36:20) 
Face ini dondur, sonra tekrar aç.iptal olmuş olur arkadaşlık tekliflerin


  • essoist  (05.12.12 07:21:27) 
ben de aynı haltı yedim, şimdi sonucunu bekliyorum. bulamıyorum da. inşallah suskunluğu asaletinden olan bi hanım abla değildir.


  • spadram  (05.12.12 08:34:51) 
arkadaşlarının arasında arkadaşlık isteginde bulunduklarında gözüküyor ordan iptal edebiliyorsun


  • dersaadet  (05.12.12 09:23:44) 
aynı paranoyayı ben de yaşamıştım. eğer bahsettiğiniz şey sayfanın sağ tarafında önerilen arkadaşlar kısmı ise ve yanlışlıkla arkadaş olarak ekleye tıkladıysanız, emin olun oradaki ekleme gerçekten davetiye göndermiyor. yani en azından ben de öyle oldu.

şüphe duyuyorsan unfriend diye bir ek vardı sanırsam.

www.eksisozluk.com

burada yanlışlıkla göndermiş olduğum davetiyeyi yine görememiştim, yani içiniz rahat olsun.
  • schizophrenia  (05.12.12 10:29:41) 
unfriend finder yok artık malesef. ama evet isteği kabul etmese bile abone olduğunuz için hareketler dökümünde abonelik kısmında çıkıyor kime abone olduğunuz.


  • supergirl  (05.12.12 12:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.