[]

Hırs mı yapardınız soğur muydunuz?

Merhaba, bir ders alıyorsunuz ve hoca ödev veriyor siz de bu ödevi yapamadınız, teslim günü ödevim yok dediğinizde hoca hmmm zaten her sene bir iki fire veririz yani bu sene demek ki o sen olacaksın dese, üstüne bir de 1 defa yarım saat geç geldiğiniz halde oo seni görmek ne büyük mutluluk genelde 1 saat sonra gelirdin sen noldu bugun dese dersten soğur musunuz, yoksa tam tersi uuu başarmam lazım beybi moduna mı geçersiniz? Teşekkür ederim cevaplar için.




 
Beni bırak da senin başarman lazım..malum tazminat olayları...asdasd


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (04.12.12 00:47:02) 
hırs yaparım la ben.. soğusam nolacak... gene ben kaybedecem...


  • mahsusmahal  (04.12.12 00:47:45) 
öncelikle siktiret kafanda kurmayı ve otur dersine çalış. ama çalışmama gibi bir lüksün varsa eğer kulak ver, hocan sana gaz veriyo bence. hatta şu an aklından geçenleri bile biliyordur. ama bunu neden yapıyor diye düşünürdüm önce, eğer beni kazanmak istiyor gibiyse oturur başarırdım, ama daşşak geçiyor hissine kapıldıysam hiç siklemez, hocanında beni kazanma taktiğini götünde patlatırdım. hea sonuçta olan gene sana olacak, hocaya giren çıkan yok, o nedenle otur dersine çalış derim ben.


  • eyyorlamam bu gadar  (04.12.12 00:48:01) 
neden hocanın laflarını böylesine önemsiyorsun? başarabilirsin.


  • PearlJam  (04.12.12 00:48:56) 
sen bizim sınıfta benim arkadaşım falan mısın?

1 dersim şu an aynen böyle.

ödevi bazı sebeplerle azcık baştan savma yaptım. sebeplerim de gayet geçerli. hmm olur her sene böyle ama tabi bütün sınıfı aynı seviyeye getireceğiz dedi. baya bildiğin sınıfın ortasında mal muamelesi yaptı. la havle dedim

hep o otobüs saatleri yüzünden ya 1 saat önce gideceğim ya yarım saat sonra. hocam dedim kırk defa bende böyle bi durum var gelin dersi yarım saat çekelim. yok efendim sorumluluk bilinç öğrencilik. her derse yarım saat geç giriyorum zaten senenin başından beri. bu ödev olayından sonra yine yarım saat geç girdim . ooo erkenciyiz bu gün dedi. vela kuvvet dedim.

ödev nasıl yapılırmış hafta sonu kafayı kırdım yaptım.

bu gün hocadan tek ses çıkmadı.

görüldüğü üzre sinir yapıyorum.
  • cecilia  (04.12.12 00:49:11) 
soğuyup dersten kalır seneye eşşek gibi bir daha almak zorunda kalırım aynı tripleri çekerek.. o yüzden yapabiliyorsan hırs yap :)


  • merena  (04.12.12 00:51:36) 
Bntyak tazminat sorunum yok benim, ben sıkılgan insanım öyle şeylere gelemem kenks , dersten kalsam da seçmeli ders almak zorunda değilim de amaaan aslında bir sürü şey var da anlatamıyorum burda yine de çalışayım bari :/


  • ekaterina  (04.12.12 00:57:09) 
gitara ilk başladığım zamanlar kursa yazılmıştım müthiş bir hevesle. ben zannediyorum ki ilk günden metallica - megadeth filan yardırıcaz hocayla. ama hoca bunun yerine bir kaç egzersiz gösterip yollamıştı. açıkcası çok sıkıcı ve biraz da zor egzersizlerdi. sallamamıştım.

ertesi derste çalışmadığımı görünce "sanırım sen de hevesçi tayfadansın." demişti. bu laf acayip koymuştu. gitar kesinlikle bir heves değil, tutkuydu benim için. öyle ki sonraki hafta bütün egzersizlere hayvan gibi çalışıp geldim. hoca da sözünü geri almak zorunda kaldı. iyi bir ikili olduk sonradan da.

tezat gelebilir ama ekleyeyim, şu an okulumda anlattığın gibi bir şey yaşasam umrumda olmaz. demem o ki, durumuna göre değişir.
  • periphery  (04.12.12 01:22:52) 
ciddiyetim düşer. dersten soğumam ama böyle hocaya da hırs yapılmaz.


  • solo  (04.12.12 01:23:03) 
anlattığın ilk olaydan sonra soğur, bırakırım. ikinci olayın yaşanmasına dahi izin vermem. okul mevzularında soğumaya aşırı meyilliyimdir zaten, fırsatı bulduğum anda kaçarım. üni 2.sınıfta ilk kez malzeme dersine gitmiştim. hoca soru sormuş bilememiştim. bi iki söylendi adam. ondan sonra ben o dersi 4.sınıfta zor bela verdim :)


  • japon askeri  (04.12.12 01:23:54) 
seni beğendiği için motive etmeye çalışıyo.


  • kediebesi  (04.12.12 02:03:28) 
sogusam noolacak? kendi bindigim dali kesmis olurum. hoca da "tavsan daga küsmüş, dagin haberi olmamis" diye düşünür.


  • compadrito  (04.12.12 02:32:36) 
etkilemez beni


  • basond  (04.12.12 09:18:02) 
hocayla konuşurum. hocam dersi geçmek istiyorum, fire sözünüze çok takıldım, bu dediğiniz doğru muydu? diye sorarım. o andan sonra normal modda dersi geçersin işte.


  • camino real  (04.12.12 12:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.