[]

telefonum hangi firma tarafından garanti altında?

samsung galaxy s2. 1 seneden fazla oluyor alalı. media markt'tan almıştım. faturasını bulamadım, garanti belgesi falan da nerde bilmiyorum. nerden öğrenicem ben bu aletin hangi firma tarafından garanti altında olduğunu?

ya da şöyle sorayım, bozuldu bu alet. ben bunu nereye götürmeliyim?


 
ankara için konuşuyorum, genpa'dır muhtemelen. teknosa ve mediamarkt genpa ürünlerini satıyor genelde.


  • taqster  (01.12.12 22:59:48) 
bozulursa mediamarkt'a gotureceksiniz faturasiyla birlikte. onarim/degisim isleriyle onlar ilgilenecekler.


  • fader  (01.12.12 23:01:13) 
@fader

işte mediamarkt'a götürücem onlar servise göndericek, servis tamir edicek mediamarkt'a geri gönderecek falan bunlar hep vakit kaybı. ben direkt teknik servise elden vereyim, olduğunda da gidip alayım istiyorum.
  • 10032007  (01.12.12 23:03:33) 
www.genpa.com.tr genpa'nin sorgulama sayfasi bu. kvk'nin da vardi ama bulamadim simdi. bir dene sansini istersen.


  • fader  (01.12.12 23:11:07) 
mediamarkt'ten alınmışsa çok büyük ihtimalle samsung'un kendi garantisindedir.


  • l ikta  (01.12.12 23:12:12) 
telefonun içine bandrol koymuyorlar mı artık ?


  • hitsumo  (01.12.12 23:52:07) 
mediamarkta git bence, değişim falan gerekirse onlardan alırsın yenisini.


  • bihaber  (02.12.12 00:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.