[]

lens göze oturmama sorunu

4 yıldır lens takıyorum markası oasys. 2-3 yıldır sol gözümde bir sıkıntı var. bazen lensi çıkarınca kaşıntı oluyor çok fazla. bazen lens gözdeyken sıkıntı oluyor ama sonra geçebiliyor. cumartesi doktora gittim. göz nezlen devam ediyor, şu damlaları kullan dedi. iyi bir doktor. pazar günü gittim yeni lens aldım. taktım 3 gün hiç sıkıntı olmadı. Ama perşembe günü sabahtan itibaren bulanık gördüm. bazen gözümü kırpınca birkaç saniye net görüyorum da sonra yine bozuluyor. olayı çözdüm sonunda. lens oturmuyomuş gözüme. göz bebeği etradında geziniyor. lensin olduğu yer net lensin bittiği yer bulanık göz bebeği hizasında. ne yapmam lazım? sıkıntı yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.




 
astigmat varsa o dediğin sorunlar olabiliyor.Net görüş olana kadar gözünde kaydır lensi.


  • gilles deleuze  (01.12.12 13:52:25) 
lenslerde çap farkı oluyor. farklı markalar farklı çaplarda lens üretiyorlar. lens kutusu üzerinde yazar. ama oasys e özel çapta lens üretimi siparişi veriliyor mu bilmiyorum. araştırın derim.


  • sttc  (01.12.12 13:55:50) 
lens size küçük geliyor olmalı. gözbebeği çapına göre yazarlar normalde doktorlar. benim gözbebeğim de büyük olduğu için (8.84) epey zorlanmıştım, sonra 8.9luk lens bulmuştum kullanıyordum, sonra da onun üretimini kaldırdılar. piyasadaki en büyük çaplı lens 8.7 mm şu an. sizin de gözbebeğiniz büyük olabilir. çapına göre sipariş vermeniz gerekiyor sttc'nin dediği gibi.


  • quotes  (01.12.12 16:03:25) 
çapla ilgili değilse gözünü iyice açarak lensi kaydırıp yukarı, aşağı, sağa sola bakarak oturtmaya çalışabilirsin.


  • slackerbitch  (01.12.12 16:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.